Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,757

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

sorun değil hafta sonu telafi ederiz organize muhteşem paylaşıldı belki gelen arkadaşlar maden koyunda denize bile girebilir söyleyelimde şortlarınıda getirmeyi unutmasınlar ;D ;D ;D

doğan66' Alıntı:
sorun değil hafta sonu telafi ederiz organize muhteşem paylaşıldı belki gelen arkadaşlar maden koyunda denize bile girebilir söyleyelimde şortlarınıda getirmeyi unutmasınlar ;D ;D ;D

oy oy oyyy.. ;D ;D ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
İyi akşamlar sedat kardeşim..

Canım benim teşekkürler evdebn rahatsız etmem zaten..
Sarısuda toplandık bu gün hem mangal hemde fikirlerimizi paylaştık.. yanısıra etkinlikte görev alıcak arkadaşlarımızı belirledik bugün..Yarın kazandan çay içmeye bekliyorum.. ;D

iyi akşamlar Faruk bey,

Antalya tam kadro burda :smiley: ben daha işleri bitiremedim, bitirince katılırım size

sedat abi nasılsın umarım antalyaya yetişirsin

senin için yeni konçertolarımız var

selam heytem abi kim olaki acaba

darısı başıma 100 olarak inşallah
benim kocaoğlanı sahibindene koydum bakalım ,

Herkeze iyi akşamlar.
En son soğucak yaylasında görüşmüştük.
VX80 aracımın arka sol stop lambasını kırmışlar.
İstanbul Silivrideyim.Servisine gitmeden önce telefon ile temin edebileceğim bir yer konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR