Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,627
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
20 tl lik aracı , 13 e bulunca doğrudur tabii sedatçım ;D ;D ;D ;D ;D ;D, bende bir tane 7-8 yakalasam bj 60-61 seninle yaptığımız gibi yaparım hemen ;D ;D

Şimdi oldu ;D

Yalnız 7-8 e Toyota yakalamak çok zor, Toyotanın hurdası bile kuyumcu terazisi ile tartılarak satılıyor.

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
20 tl lik aracı , 13 e bulunca doğrudur tabii sedatçım ;D ;D ;D ;D ;D ;D, bende bir tane 7-8 yakalasam bj 60-61 seninle yaptığımız gibi yaparım hemen ;D ;D

bj 60 7-8 ne yaptın abi, o paralara ancak land rover alınır :smiley:))

gunaydın
hayırlı satışlar dilerim bu arada yerinde bir karar.
yanliz su ankara yenı mahalle ibaresini çikar surdan ıtıcı gelıyor adama

RedlinE' Alıntı:
gunaydın
hayırlı satışlar dilerim bu arada yerinde bir karar.
yanliz su ankara yenı mahalle ibaresini çikar surdan ıtıcı gelıyor adama

valla vazgeçebilirimde ,yenimahalleyi ben yazmıyorum otomatik çıkıyor birader,bu arada senin parça almaya çalışıyoruz hala ,kadın tutturmuş 5 iş günü diye ,bizim uçak 22 sinde inşallah yetişir ,parçanın olduğu şehir ile bizim şehir arasıda kargo 1 gün ,ucucuna yetişebilir ,yetişmeyebilirde, işin üstündeyim ama ;)

Herkese günaydınlar arkadaşlar.Sitede yeni olduğum için ne olup bittiğini formatı anlamaya çalışıyorum.

hkky' Alıntı:
Herkese günaydınlar arkadaşlar.Sitede yeni olduğum için ne olup bittiğini formatı anlamaya çalışıyorum.

Kolay gelsin Hakan bey, site kolay, çok çabuk kavrarsınız hangi konunun nerede olduğunu.
Sanırım siz VX 100 aldınız veya alacaksınız. Sitede oldukça geniş bilgi var VX100 ile ilgili. Özellikle Cihan beyin ciddi tecrübeleri var.

Selamlar
Sedat

THE FARUK' Alıntı:
Cihan kardeşim Antalyada bir yağmur var sorma
Beğdağları mesaj atıyo bana ..gel bana diye. ;D ;D ;D

aman abi yağsın ,eskisi gibi dereler aksın ,saklıkente kar 1-2 metre olsun ,dağlara hayat gelsin ,bizde dalalım o hayata abicim ,ocakta ,beycik üzerine üçoluk yaylasında bir öğlen mangalı çevirelim ,aynı gün ,hem kar ,hem deniz ,misafirlerimiz bir görsün ;) ;)

Sağolun Sedat Bey, madem ki çamura batacağız toyota olsun sitede ki tecrübeli izlemler hep toyotadan yana.

hkky' Alıntı:
Sağolun Sedat Bey, madem ki çamura batacağız toyota olsun sitede ki tecrübeli izlemler hep toyotadan yana.

hakan bey toyota olmasının altında bir çok neden var aslında ,ilk neden dayanıklılık,başka bir araçta 1 yılda eskiyen parça ,toyotada bakımlı olursa 3 yıl,motorlarını konuşmama bile gerek yok , kaç km yaptığını cümle alem bilir ,parça sıkıntısı biraz olur ama onuda ,modeli ne olursa olsun toyotaya sipariş verirsiniz en geç 2 haftada elinize gelir ,doğru tercih yapmışsınız tebrikler ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR