RedlinE' Alıntı:bakin size ne atcam yanarim yanarim kaçirdigima yanarim paraya kiyamadim. Bunla neler yapardim ben varya orda dursun baksin bana yeterdi.
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230395201660&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT
en alttaki dugme hem auto hem manuel olan
RedlinE' Alıntı:cihan abi 85 dolar kapi teslim
Ahmet abi bendede yok teknik terimlerden buluyorum aradigimi
doğan66' Alıntı:Selam mıllet tek şartla antalyaya gelin mucahıtın düğn nişan daveti olmasın
doğan66' Alıntı:ahmet yarın yanındayım borular gelıyor bıtırde 80 lere bir yenilik çıksın
doğan66' Alıntı:ahmet yarın yanındayım borular gelıyor bıtırde 80 lere bir yenilik çıksın
RedlinE' Alıntı:cıhan abi ilanda bir dugme var atta
erdogan abi anlamadim dugun nişan ben evleneli 10 sene bitti 25 kasımda bitecek daha dogrusu ha bir tane daha alirdim ama eşim pederden destekli malum bizimkiside boş dolaşmaz deldirmiyelim postu yaş oldu 37
RedlinE' Alıntı:yapiyorumda cihan abi cikan yazilarda gozum derken g... yaziyor. şaçma oluyor yani
RedlinE' Alıntı:tamam yaziyim ama fikrimi kimse çalmasin oldururum.
benim interkol takma hevesim varya onun için bir havalandirma takmam gerekiyor kaputa bu dugmede o havalandirmanin altindaki kapagi kontrol edecek autoda kapak kontakla açilacak - kapanacak manueldede ben açip kapatacagim çok yagrurda motor sogukken falan
dugmenin özelligi orj oluşu bizim torpıdodada boş yerler var. nasil uyuz oluyorum bir bilsen.