Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,797
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihan abi 85 dolar kapi teslim
Ahmet abi bendede yok teknik terimlerden buluyorum aradigimi

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
bakin size ne atcam yanarim yanarim kaçirdigima yanarim paraya kiyamadim. Bunla neler yapardim ben varya orda dursun baksin bana yeterdi.
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230395201660&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT
en alttaki dugme hem auto hem manuel olan

bu ne mücahit anlamdım

cıhan abi ilanda bir dugme var atta
erdogan abi anlamadim dugun nişan ben evleneli 10 sene bitti 25 kasımda bitecek daha dogrusu ha bir tane daha alirdim ama eşim pederden destekli malum bizimkiside boş dolaşmaz deldirmiyelim postu yaş oldu 37

doğan66' Alıntı:
ahmet yarın yanındayım borular gelıyor bıtırde 80 lere bir yenilik çıksın

sendemi boru döşetcen. ;D ;D ;D nolcak benim halim boru döşemekten yavv

yapiyorumda cihan abi cikan yazilarda gozum derken g... yaziyor. şaçma oluyor yani

RedlinE' Alıntı:
cıhan abi ilanda bir dugme var atta
erdogan abi anlamadim dugun nişan ben evleneli 10 sene bitti 25 kasımda bitecek daha dogrusu ha bir tane daha alirdim ama eşim pederden destekli malum bizimkiside boş dolaşmaz deldirmiyelim postu yaş oldu 37

ee ne düğmesi anlamadım yavv mücahit ne işe yarıyor bu düğme

tamam yaziyim ama fikrimi kimse çalmasin oldururum.
benim interkol takma hevesim varya onun için bir havalandirma takmam gerekiyor kaputa bu dugmede o havalandirmanin altindaki kapagi kontrol edecek autoda kapak kontakla açilacak - kapanacak manueldede ben açip kapatacagim çok yagrurda motor sogukken falan
dugmenin özelligi orj oluşu bizim torpıdodada boş yerler var. nasil uyuz oluyorum bir bilsen.

RedlinE' Alıntı:
tamam yaziyim ama fikrimi kimse çalmasin oldururum.
benim interkol takma hevesim varya onun için bir havalandirma takmam gerekiyor kaputa bu dugmede o havalandirmanin altindaki kapagi kontrol edecek autoda kapak kontakla açilacak - kapanacak manueldede ben açip kapatacagim çok yagrurda motor sogukken falan
dugmenin özelligi orj oluşu bizim torpıdodada boş yerler var. nasil uyuz oluyorum bir bilsen.

hee bak şimdi ,sen radyo anten düğmesinden bahsediyorsun o zman indir kaldır ama o bir röleye bağlı içeriden torpido altında ben anteni iptal ettim o düğmeye uzun uğraşlar sonunda vinci bağladım ,içeriden kumanda ;D ;D

http://cgi.ebay.com.au/TOYOTA-LANDCRUISER-80-SERIES-DIFF-LOCK-SWITCH_W0QQitemZ230401589530QQcmdZViewItemQQptZAU_Car_Parts_Accessories?hash=item35a501411a

birde bu
yanliz bunu çalişir istiyorum. Bizim araçlarda agira alinca kendi kitliyorya ben agira almadan kitlemek istiyorum. tem servise sordum olur ama ugraşmak lazim dedi. Daha önce yapan biri varmi bilen varsa yazsin.

aloo millet noldu aldiniz linkleri duştunuz ebayin içine

cihan abi alamadinmi bir dugme hakandanda olani bozuyorsun.
benim araçta orj hiç bir şeye dokunmuyorum sonradan yapilan herşeyin tesisatida roleside sigortasida ayri gunun birinde sokersem orj tesisatta hiç iz yara bere bant olmicak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR