Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,215
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

herkese günaydın, faruk ağabey şu hılux e neler yaptın bizede anlatsana, hılux le ilgili projelerim var. senden bilgi almam gerekiyor

Etiketler

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
herkese günaydın, faruk ağabey şu hılux e neler yaptın bizede anlatsana, hılux le ilgili projelerim var. senden bilgi almam gerekiyor

ne tür problemin var kardeşim.?

hıluxs bence en sorrunsuz ve parçası ucuz bir araçtır...
malum resmi kurumlarda bir hayli var kendilerinden o yüzden parça sıkıntısı olmaz..
son topladığım bu araç 2.800 cc 92 model ön arka kilitli perfonmanslı bir araç oldu..
dağda kırmaya müsait ;D

pandipieri' Alıntı:
cihancim senin port bagajı ahmet mi yaptı yoksa farklı yerden mi? bir resim koymustum ben gordun mu oradaki port bagajı?

serkan başka yerden aldım ama çok uğraştım ,maddi manevi ,ahmet uzak olduğu için gidememiştim ,keşke gitseydim daha ucuza malolacaktı ,senin koyduğun port bagajı bir ara gördüm galiba ama bir daha koyarsan bakalım ;)

muhabbet kosesi sayfa 185 te duruyor. bu arada camdaki dakar logosu da muhtesem yaptırmayı dusunuyorum ister misin? ya da isteyen varsa yaptirabilirim arkadaslar...

Heytem abi araçin ekstra listesini gördunmu. aşmişlar ama araç fuar arabasi galiba

pandipieri' Alıntı:
muhabbet kosesi sayfa 185 te duruyor. bu arada camdaki dakar logosu da muhtesem yaptırmayı dusunuyorum ister misin? ya da isteyen varsa yaptirabilirim arkadaslar...

serkan senin fotodaki port bagaj ,AERORACK diye bir avusturalya markası bir araştır istersen ama türkiyeye getirmen çok zor , istersen ahmet usta ile berabar buna yakın bir model uygulayabilirsiniz ,sadece ayakları temin etmen lazım

bayaa bir arastirdim ama sanirim piyasadan kalkmış bir model aluminyum galiba bu model ahmet usta aluminyum calisiyor mu? ahmet usta duy sesimi :smiley: lutfen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri