Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,590

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Herkese merhaba,
Ön diferansiyelime taktırdığım Aussie ile ilgili hissiyatım şöyledir => ;D ;D ;D
Yorumlarım ise test olarak ilk gün çamur havuzunda oynadım ve kuzuyayla yoluna giden 80'lerin peşine takıldım. Kilit takılmadan önce kesinlikle takılacağıma inadığım yerlerden rahatlıkla geçtim. Ses yok, direksiyon normalde çok az daha sertleşti.

yavuz-çelikel' Alıntı:
selam alp.. malesef kelebek modundaydım hafta sonu :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

abi, şaşmazın yanındaki araziyi cumartesi gündüz arkadaşlar kazıdı, akşamda ben gidip yardım ettim... ;D
Sonra cumartesi zerrin' e köpek çarptı, kaburga gene gitti felan...
Ne biliyim, aslında gelseydin felan, bende tam tam katılamadım ya. Kelebek olamasamda tıytıl konumundayım zati.. ;D

Yavuz abi, kelebek dedinde aklıma geldi...

Olgunluğuna sığınarak bi kelebekli video patlatayım mı şuraya, müsade var mı? ;D

video serbest... ;D ;D ;D ;D
köpek çarptıyı anlamadım köpekmi ona çarptı, zerrin'mi ona çarptı. anlayamadım

yavuz-çelikel' Alıntı:
video serbest... ;D ;D ;D ;D
köpek çarptıyı anlamadım köpekmi ona çarptı, zerrin'mi ona çarptı. anlayamadım

Pazar günü trekkinge gittiler, çok hızlı bi koşan rodviller dizine vurmuş... Kucakta zor yetiştirmişler otobüse.
Sonrada otobüsten indirilirken kaburgası gene zedelenmiş... evde yatıyor şimdi....

Kelebek.... ;D

Buyrun... ;D

http://www.dailymotion.com/swf/x9xry3&related=0

ne yani bu kelebek dağ başındamı yaşıyor... ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:
valaa nerde yaşarsa yaşasın bu memleketin kanunlarına uymak zorundadırrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
ne yani bu kelebek dağ başındamı yaşıyor... ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:
valaa nerde yaşarsa yaşasın bu memleketin kanunlarına uymak zorundadırrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kelebek değil o, inek.... ağır hayvann.... ;D

Oh be,insanın dükkanı gibisi yok ;D
Yaw özlemişim dükkanı. :smiley:

Size bişey diyimmi;
Evet cumadan pazara baya bi yorulduk ama,tadı damağımda kaldı :smiley:

En çokta,hep telefonla yada burdan konuştuğumuz,sohbet ettiğimiz insanlarla yüz yüze tanışma-sohbet etme imkanı olması idi. :smiley:

Resmen teklifimdir ;D

En kısa zamanda,"kar leoparı" buluşması... ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla bir kar yağacakta böyle gezmeye gidersek ama nerelere bilmem , yani erkannnnnnnnnnnn ,erkannnnnnnnnnnn yaktın beni ulennnnn duramaz oldummmm yerimdeee ;D ;D ;D ;D

Nihahahaha
Bu akşam benden mutlusu yok.
Hani hep diyodum ben,naapcam diye,hatun beni öldürücek diye v.s
Önümüzdeki hafta sonuda yokum(demirköy),sıkıntı yok,hallettim ;D ;D ;D

Cihhaaaaaaaaaannnnnnnn cihaaaaaaaaaaannnnnnnnnn,senden bulaştı sendennnnnnnnnn ;D
sen dur sen dur,unutmadım sen durrrrr ben seni bi durdurucamkiiiiii ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Nihahahaha
Bu akşam benden mutlusu yok.
Hani hep diyodum ben,naapcam diye,hatun beni öldürücek diye v.s
Önümüzdeki hafta sonuda yokum(demirköy),sıkıntı yok,hallettim ;D ;D ;D

Cihhaaaaaaaaaannnnnnnn cihaaaaaaaaaaannnnnnnnnn,senden bulaştı sendennnnnnnnnn ;D
sen dur sen dur,unutmadım sen durrrrr ben seni bi durdurucamkiiiiii ;D ;D

baba bayram değilmi önümüzdeki hafta sorması ayıpp ????? yan, kurbanda kampmı atacaksın ?????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR