Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,532

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

mergen' Alıntı:
Günaydın beyler. Ortalık boş kalmış bir laf atayım bari. Bu aralar TEM servis tarafına geçecek olan ve Anadolu tarafında oturan kimse var mı?
şükrü kardeş yağ filtresimi lazım yoksa ;D ;D ;D ;D ;D

Cümleten günaydın

simurg2' Alıntı:
şükrü kardeş yağ filtresimi lazım yoksa ;D ;D ;D ;D ;D

:D :D :D

Yok yav arabada var bir tane şimdi. ;) Ama aldığım snorkeli uzuuun zaman önce taktırmak için TEM servise bırakmış idim. Onlarda çin malı diye takmak istemeyince geri almak istedim ama bir türlü o tarafa işim düşmüyor. Malum atölye ortamı hem onların da çalışma alanında uzuuun zamandır boşa yer kaplıyor. Acaba o tarafa geçecek kimse var mı diye merak ettim.

Şükrü kes kendin taksana kardeşim o kadar mürekkep yutmuş adamsın kolay değil ama bahsedildiği kadarda zor değil ben bj 75 şinkini, kendim takmıştım yanlız saç kalınlığı haddınden fazla ona göre

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri