Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Kürşad Bey Patrol 2.8 dizeller inanın benim de aklımdaydı ama piyasada o kadar az sayıda var ki bulmak çok güç. Ayrıca Toyota hakkında yine bir bilgi alışverişi, servisi, parçası vs. biliyoruz hepimiz, sizler gibi deneyimli arkadaşlarımız sayesinde, ama Nissan forumuna patrolu sordum, ne gelen var ne giden. Orada navara ve diğer bazı modeller için bilgi ve ilgi bol ancak Patrol kısmı oldukça zayıf kalmış. Kullananın bir kaç arkadaş olması ile de ilgili aslında. Yani anlayacağınız Patroller hakkında parçası, servisi, vs, hakkında hiç bir bilgim yok.
Aslında biraz inceledim Patrol Avustralya'da resmi araç seçilmiş bi ara ve toyotadan sonra en çok satan 4x4 olmuş her zaman. Eski kasaları hala bol miktarda, hard offroadda, Avustralya'nın zor şartlarında kullanııyor. Ama en temizleri yine araplarda. Birisi 1992 model kısa kasa aracının resmini cardomain'e yüklemiş, pırıl pırıl, sanki 2011 model. Hergün bakıyorum valla
Evet bunu bu gün ilana koydular, gerçekten sert bir araç patrol. Tabi biz toyota için tem servis, mitsubishi için ilfer otoyu duyduk, bunu kime göstermeli, onu bilmek lazım?