Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,009,559

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar,
suç bizde ve bizim gibi arazi araçlarına meraklılarda.
Değerinin üzerinde fiyatlara araba aldık.Satıcılarda yüksek kar oranlarına alıştılar,fiyatlar iyice yükseldi.
Satıcının elinde yıllarca duran araç var ne satabiliyor nede fiyat indirriyor,sebep;alışmış birebir kazanmaya,diye düşünüyorum.

Doğa bizim yaşamımız

Sağlıcakla kalın

Bu saatten sonra TYT bitmiştir
Kimse almaz bu makinaları bu fiyatlara

ben sattım kurtuldum. ama bunu derken sakın vazgeçtim sanmayın tyt dan ama fiyatlar düşerse alırım bitane daha

Arkadaşlar, bahsi geçen aracı sahibiyle beraber Tem Serviste görmüştüm.Bakıma gelmişti. Tozlu arabayı kuru bezle temizlemeye çalışan, lastik yanaklarına kolalı içecek süren bir kırsal kesim vatandaşımızdı. Aracın tamponuna küçücük bir garaj bocurgatını vidalamış, üstünede deri kilıf diktirmiş olduğunu görünce, beyefendi bu vinç gibi şeyi kullandınızmı, işe yarıyormu diye sordum. Kullanmadım ama çok kuvvetli çok iyi çeker dedi. Bu arada etraftan adama arabasının tamizliği ile ilgili devamlı övgüler yağıyordu. Adamcağız sürekli bu övgülere alışmış, bende ne güzel bir aracınız var maşallah demek zorunda kaldm. Aldığı övgüleri artı paraya çeviriyorki rakkam buralara kadar gelmiş. Benim konuştuğum kadarı ile dünyadan bi haber.