Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,009,559

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

iyi haftalararkadaşlar
faruk abinin aracı bitti artık bakalım beğenecek misiniz

100_3973.jpg

100_3975.jpg

100_3974.jpg

Ahmet Abi eline sağlık da ....
İçimiz burkuldu yine :'( :'( :'( :'(
Mekanın cennet olsun Faruk Abi.

AHMET07' Alıntı:
iyi haftalararkadaşlar
faruk abinin aracı bitti artık bakalım beğenecek misiniz

Bir toyotaya bu şekilde anlamsiz bakacagim hiç aklima gelmezdi.
Mekani cennet olsun..

cihan abii soz verdin eger tutmazsan seninde affin yok soyliyim. soz agizdan çikar ha sen dersenki ben agzimla konuşmam bilemem. Bu lafin uzerine daha laf dersen onuda bilemem meilimi biliyosun hadi bakalim alalim gorselleri çaktuku çaktukuyu ben sorcam o killiya ....

RedlinE' Alıntı:
Hayatimda senin kadar karişik adam gormedim.
Bir daha sakin bana gelecem beni aramiyosun diye trip yapma.
Sonrada bana sen bana yer ayarlamadin diye laf kalabaligi yapiyosun.

karişikk sen anca git antalya sahillerinde koçeklik yap. killi ayuu

Sus,sen var yaa sen.
bağırınca haklı oluyosun dimi ;D
Başka yerlerden öğreniyoruz,sonrada sana yakışanı yapıp yuvarlak yuvarlak konuşmalar ;D
Sonrada biz gittikmi yok şöyle,yok böyle :D

Cem
kina al gel kardeş havadisim var.
senin başligi bulamadimda

Aracin radyotoru altinci kere sokulecek.

Teşki en başta orj parça alip taksaydim. sok tak 80/100 arti her seferinde yeni kirmizi antifiriz koymakdan o parayi verdim zaten bu arada yeninin fiyati 1356 tl degişmediyse

ayrica sogucakdan gelirken taliyeden yag atti sajman.. içerde ikaz yakti bakiyoruz radyotorlemi alakali diye bulamazsak sajman iner zaten kaşiniyodum sorun yok ama mke ye denk geldi o kotu oldu.
Kanka İrandan kina siparişi veriyimmi yerlilerle idare edermisin ? :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Cem

Teşki en başta orj parça alip taksaydim. sok tak 80/100 arti her seferinde yeni kirmizi antifiriz koymakdan o parayi verdim zaten bu arada yeninin fiyati 1356 tl degişmediyse

ayrica sogucakdan gelirken taliyeden yag atti sajman.. içerde ikaz yakti bakiyoruz radyotorlemi alakali diye bulamazsak sajman iner zaten kaşiniyodum sorun yok ama mke ye denk geldi o kotu oldu.

müco geçmiş olsun ..

oynama artık şu arabanın sağıyla soluyla.

eyvallah abicim oynicak yeri kalmadi artik. İntercooler hariç :smiley:

siparişi verdim bu arada radyotorude kinayida

RedlinE' Alıntı:
Cem

gecmıs olsun mucom sana bırsey olmasın gerısı hıkaye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.