Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,044,151
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

BJ 45' Alıntı:
Hoşbulduk arkadaşlar, Sedat izninle öncelikle beyleri kaldıralım diyorum, ve de bu köşeden haberdar ettiğin için teşekkürediyorum. Çok güzel kocaman bir Toyota grubu olmuşsunuz. Geçte olsa aranıza katılmış olduğuma çok sevindim. Şimdilik dinlemede kalıp konularınızın uygunluğuna göre katılırım.

Aramızza katılmanıza çok sevindim, şimdiye kadar sizi haberdar etmemiş olmamız bizim ayıbımız. Tamam bey'leri kaldıralım ama müsadenizle ben size abi diye hitap edeyim.
Eminim sizden de bir çok şey öğreneceğiz bu platformda.

Etiketler

Sedat abi günaydın...

Bişey rica edicem...

Aylar yıllar önce :smiley: Cihan abi burada elektrikli bataniye resmi olduğunu söylemiş konusunda...

Seninde mesajın var orda ve kullanıyorsun anladığm kadarıyla...

Ben bulamadım resmini felan... Sende var mı bişiler şahika battaniye ile ilgili...

Teşekkür ederim...

Alfonse' Alıntı:
Sedat abi günaydın...

Bişey rica edicem...

Aylar yıllar önce :smiley: Cihan abi burada elektrikli bataniye resmi olduğunu söylemiş konusunda...

Seninde mesajın var orda ve kullanıyorsun anladığm kadarıyla...

Ben bulamadım resmini felan... Sende var mı bişiler şahika battaniye ile ilgili...

Teşekkür ederim...

Merhaba Alp,

Şu an elimde resim yok, sadece bir kampta ihtiyacım oldu, iki gece kullandım. Gayet güzel iş görüyor.

firmanın web adresi http://www.sahikatermo.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=28

burada 2 VE 24 VOLT KAMYONCU TİPİ ELEKTRİKLİ BATTANİYE yazan ürün bizim kullandığımız.

Senin ne tür bilgiye ihtiyacın var? sen sor ben bildiğim kadarı ile yanıtlayayım.

Alp sorularını Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı? başlığında gördüm, elimden geldiğince cevapladım.

Sedat abi teşekkür ederim...

Bana 24V kamyoncuların kullandığı ürünü kullandığını söylemişsin yukarda...

oysaki ilgili konuda senin, cihan abinin ve üreticini yorumlarından 12V ürünleri tecrübe ettiğinizi ve memnun olduğunuzu anlamıştım....

Yanlış anlamışım galiba...

Sonuçta,
Ben ancak 12V kullanabileceğim...
senin 24V den memnun olmanı öğrenmem üretiicinin 12V ürünlerine karşı şüpheye düşürdü beni....

Fiziksel ;) beceriksizliğimden ;) dolayı kamplarda bayağı zorlanıyoum ve bunu gibi kampı kolaylaştırıcı ürünlere ihtiyacım var....
yani bun ve bunu gibi ürünlere benim için lux değil ihtiyaç..... önemli....

12V tecrüben varsa bu battaniye v.s. beni çok rahatlatacak...

İlk etapta sadece cihan abinin konu içinde olduğunu söylediği resimlerle ilgini bilgini istemiştim senden....
Galiba resim yokmuş veya silinmiş...
netten görsel v.s araştırdım, hiç bişi yok....

tavsiyelerini ve tecrübelerini paylaşırsan sevinirim...

Alp...

Alp diğer mesajından dolayı burdakini dikkate almıyorum.

Bu arada battaniyeyi araç içinde kullanacaksan kablo değişimine gerek yok. Biz çadıra uzattığımız için kablo değiştik.

sedatcım nasılsın iyimisin gorusemiyoruz turk sirketlerinin yagmalandıgını falan duyduk
sizde boyle biseyler varmı merak ediyorum selamlar bayram.

Bayram merhaba

Evet Bingazi merkeze yakın Türk şirketlerinin şantiyelerinde yağmalamalar olmuş, şantiyeleri boşaltıp yurda dönüyorlar. Şimdilik bizde bir sorun yok çalışmaya devam ediyoruz.
Yalnız dün itibari ile gıda ve akaryakıt sevkiyatları durdu. Eldeki stoklar bizi bir müddet götürür. Umarım olaylar kısa sürede çözülür, herkes işinin başına döner tekrar.

İlgin için teşekkür ederim. Çok sağolsın

bayram' Alıntı:
sedatcım nasılsın iyimisin gorusemiyoruz turk sirketlerinin yagmalandıgını falan duyduk
sizde boyle biseyler varmı merak ediyorum selamlar bayram.

Sedat abi geçmiş olsun ya dikkat et oralarda kendine aman diyim.

Arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum, biz yerleşim yerlerinden uzak olduğumuzdan şimdilik bir sorun yok.
Zaten benim iznede az kaldı, kısmetse 9 mart akşamı yurda dönmüş olacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR