Toyota VX80 Böyle Kullanılır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turkogluturker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,101

Etiketler

Ynt: Toyota VX80 Böyle Kullanılır

Ben açabildim. (Safari Browser ile) Ancak bu adam zaten arbayı gözden çıkarmış görünüyor.. :smiley:

Kalitesi tabiiki ortada, fakat ben bir toyota ağşığı olarak vx80 adına üzüldüm.
Latif beyin dedigine kesinlikle katılıyorum gözden çıkarılmış bir araçla bunları yapmanın nekadar kolay oldugu tartışılmaz heleki altınızdaki VX80 ise :smiley:

arkadaslar bende bi LC kullanıcısı olarak bu kadar olmasada bundan kalır yanımız yok hatta fazlalık varda diyebilirm uçan balonişinde kullandığimiz iiçin ayrıyeten arkasında 2tonluk birde römorkla beraber dağ taş kaya nadiren asfalt:smiley:)
işin açığı her türlü arazi koşulunda son hattinde kullanıyorum bnm cengaveri(hzj80)

Arkadaşlar, bu eski ve bilinen bir video.Araçda 5 inch yükseltme kiti var.Bu kitin içnde şaft dahil ön takım ve arka düzendeki her parçanın off-road için hazırlanmış halleri var.Dolayısiyle,bu tarz ekipman takılan her türlü araç,bu parkuru tamamlar.Arkadaş sonlarda gaza gelmeninde etkisiyle,konsantrasyonunu kaybediyor ve bir anlık ayağını gazdan çekmeden dolayı taklayı koyuyor.

İlk yarış tecrübemde bana araç iki tekere kalkınca gaza bas demişlerdi.Fakat o an öyle olmuyor,aracım iki tekere kalktı ve gaza basmamamdan dolayı bende taklayı koymuştum.Ama belirttiğiniz gibi günlük kullanılan bir araçla bu tarz bir organizasyona katılıp,aracı karşılaşılabilecek bu tarz durumlara göre gözden çıkarmak pek mantıklı gelmiyor.

Paylaşımın için teşekkürler sevgili Tuğsan. Birgün başımıza gelebilir, umarım o zaman seni hatırlayıp gaza basmayı unutmam. Altında iyi bir makina
olunca yaşın ne olursa olsun gaza gelebiliyor insan. :smiley:

konu uzun süre önce açılmış ama ben yine de sorayım.
Video bende açılmıyor...Başka yöntemi var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri