Toyota Urban Crusier

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tyt.fan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,555

tyt.fan

Zirve
Yer
ottoman empire
bugün zincirlikuyuda oto yıkamada yıkanınca çekmiş bi wx gördüm.4 kapılı 4x4 yaris le rav çiftleşmesinin ürünü gibi şık bişi ,urban crusier.suzuki swift 4x4 gibi bi araç sanırım.ama çok şık alımlı.dikkat çekici.toyotasa sitesine baktım çok detay yok .bilgisi olan arkadaş varmı.şehir içi 4 tekerlekten çekiş güven rahatlığımı yoksa gerçekten büyük abileri gibi crusier mi

Ynt: toyota urban crusier

2009 sonu getirtilmiş.tasiş e düşeceğini sanmam.yaris büyüklüğünde 4 kapılı .swift 4x4 gibi yada polo büyüklüğünde

11947.jpg

2009-Toyota-Urban_Cruiser(2).jpg

Ynt: Toyota Urban Crusier

Yaris platformu üzerinden geliştirilmiş bir araç.4x4 ve 4x2 seçenekleri var. Daha detaylı bilgi için ,

http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/urban_cruiser/index.aspx

Tipi güzel ama sedan Corolla'yı tercih ederim şehirde. Urban Cruiser adı üstünde.

Galeride görmüştüm bir ara, bana yere biraz fazla yakın gibi gelmişti. Tamamen şehir içi kullanımı amaçlı bir araca benziyor. Suv bile değil, 1.5 motorlu subaru impreza gibi. Karlı yollarda işe rahat gideyim mantığı ile belki alınabilir.

babamın aracı, fiyat performans açısından yurtdışında çok beğenilen biz de ise ufak lan bu diye yerden yere vurulan sağlam sorunsuz az yakan bir otomobil. altı normal otomobillerden biraz yüksek bağajı ufak, ama en şaşırtıcı kısmı içi bence. araç görüntüsünün aksine iyi bir diz mesafesi veriyor. kırmızı ışıklarda uzun beklemelerde motor otomatik olarak stop ediyor ve vitesi attığınız anda tekrar çalışıyor. kısaca şehir içi kullanım için ideal vergisi düşük alınca 7-8 sene kullanılabilinecek bir araç.

Merhabalar Neredeyse 1 yıl olmuş siz yazalı :smiley:

Eşimin kullandığı ve bende kullandığımda zevk aldığım subaru forester aracımızı değiştirmeyi düşündüğüm araç olur Urban Cruiser. Bence oldukça şehirli bir araç. Hafif arazide problem yaratmayacak az yakan kutu gibi bir araç. 2 ve 4 çeker seçeneği var. Suzuki swiftte göre daha suv gibi duruyor aynen dediğiniz gibi sıcak suda yıkanınca çekmiş bir vx gibi . Uygun bir takas bulduğumda hemen urban crusier alıp abisinin yanına park edeceğim.

tyt.fan' Alıntı:
bugün zincirlikuyuda oto yıkamada yıkanınca çekmiş bi wx gördüm.4 kapılı 4x4 yaris le rav çiftleşmesinin ürünü gibi şık bişi ,urban crusier.suzuki swift 4x4 gibi bi araç sanırım.ama çok şık alımlı.dikkat çekici.toyotasa sitesine baktım çok detay yok .bilgisi olan arkadaş varmı.şehir içi 4 tekerlekten çekiş güven rahatlığımı yoksa gerçekten büyük abileri gibi crusier mi

Arkadaslar ben bitane aldim. 1.33cc benzinli. Super bi araba. Gozler hep sizde. B sekmenti SUV. Yeni sekment. Toyota kalitesi. 4x4 ve 4x2 olan ikimodeli var. Otamtik degil 6 ileri vites. Kucuk ama ici genis. Rahat guven veren bir surusu var. 12 subatta daga tirmanicam bakalim kar ve hafif arazide performan nasil.

poyraznavy' Alıntı:
Arkadaslar ben bitane aldim. 1.33cc benzinli. Super bi araba. Gozler hep sizde. B sekmenti SUV. Yeni sekment. Toyota kalitesi. 4x4 ve 4x2 olan ikimodeli var. Otamtik degil 6 ileri vites. Kucuk ama ici genis. Rahat guven veren bir surusu var. 12 subatta daga tirmanicam bakalim kar ve hafif arazide performan nasil.
kış lastiği kullanmazsanız hüsran olur...kış lastiğiyle kolay kolay yolda kalmazsınız...

Evet 2012 modelleri cikmis. 4x4 olanlarinida getirmisler. 6 ileri manuel, 1.4 dizel 90 beygir yakit karma 5 lt yaziyor. Fiyat 64.000 civari. Yalniz kilitli difransiyel oldugu belirtilmis sayfasinda o kismini anlamadim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
Hamdi TURAN

SON KONULAR

Geri