Toyota Pickup Yüzme Sefası...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,408

Etiketler
Ynt: Toyota Pickup Yüzme Sefası...

22 yıl önce e-5 karayolunda yanımdan geçmişti fakat binek tipiydi ilk kez görüyordum denizde giden aracı .şimdi işin açıkçası bu araçları böyle denize veya göle sokmak bana göre çok da önemli değil önemli olan aksamlara ne olacağı diskler , frenler , aynalar , mafsallar ,baskı balata v.s bütün aksamlar deniz banyosundan hemen sonra birde tatlı su banyosuna mı girmek gerekiyor acaba. fi tarihinde kartaldan gemi ile karşıya geçiyorduk fırtınaya yakalandık gemi içindeki araçlar ile denize dalıp dalıp çıkıyordu daha sonra bizim araç tuz gölünde aylarca kalmış gibi oldu.
hasancım paylaşım için tşkler

paylaşım için teşekkürler ama anlamadığım konu bu nasıl yön değiştiriyor arkadan dümen mi takıyorlar ?

abi yön değiştirmeyi bırak, bunu bi insan niye yapar anlamadım.he bazı araçlar var hem karada hem denizde gidiyor,,hemde 30mil yapıyor..
ama bunlar ne yamış anlamadım

Bunu yapma sebebleri öyle yerlerde öyle geçilmesi aşılması gereken yerler varki mesela sadece çeşitli avlar veya balık avlamak uğruna hiç bir yol ve ulaşımın olmadığı yere geçmeleri gerekiyor bazı insanların , aynı anda araçlarını ve araçlarındaki alet ve edevatları da geçirmek istiyorlar oraya , doğal olarakta insanoğlunda çareler tükenmez bir enerji olarak bu gibi yerlerde açığa çıkıyor ve hemen böyle çareler bulabiliyorlar , bagajında taşıyabileceği bu aparatları kolyalıkla monte edip amaçlarına ulaşabiliyorlar.
böyle zor ve ulaşımı imkansız bir çok yer biliyorum trakyanın kuzeyinde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR