Toyota LC VX 80 Modelleri Arasındaki Farklar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şehzade Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,142
Ynt: Toyota LC VX 80 Modelleri Arasındaki Farklar

merhaba arkadaşlar,
ergün, altan, mücahit ve çağlar beyler verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. en son cevabın üstünden 5 gün geçmiş ve konuyu açıp gitmiş gibi bir intiba bıraktıysam özür dilerim. dayım vefat etmişti ve 5 gündür cenaze- taziye dolayısıyla memleketteydim.

Etiketler

ayrıca çağlar beyin verdiği bilgileri okudum(iyice hatmetmek için). ve değişik konu başlığı altında yazılan övgülerin bu fotoğraflar ve yazısını okuyunca yerinde olduğunu farkettim. ayaklı kitap gibisiniz maşallah çağlar bey.

ayrıca ben başta ülke ve acentenin talebine göre bu kadar çok çeşit olduğunu bilmiyordum. sadece ikinci el araç satış sitesinde ismini şu anda unuttuğum bu sitenin de üyesi olan 'lazoğlu' nickli beyefendinin 96 vx80 ile yine aynı sitede sahibinin ismini unuttuğum plakasının sonu 2828 93vx80 dubai versiyonu iki aracı karşılaştırırken kafamda bu konu başlığına yansıyan soru belirmişti.

Lexus LX450 lerin ici cok daha iyi toyota vx80 lere gore. ama sanirim lexus larin cogunda fabrikasyon kilit yok, benim aldigimda sansliyimki on arka kilit orjinal cikti.
Bu arada bugun askin jeep in onunden gecerken yeni dusmus bir vx80 gordum bordo ve cok guzeldi, daha ilana koymamislar.

O araç uzun zamandır duruyor ama satılık değil maalesef. Sahibi otopark olarak kullanıyor Aşkın'ın karşı tarafını...

ergunucyasar' Alıntı:
O araç uzun zamandır duruyor ama satılık değil maalesef. Sahibi otopark olarak kullanıyor Aşkın'ın karşı tarafını...

o aracı biliyorum onun üstüne gri branda örttüler bu yeni, ben hergün aşkın jeep in önünden geçiyorum :smiley:

Bugün yoktu o zaman, yarın tekrar bakarız. Maalesef Aşkın hem km , hem de fiyat konusunda pek güvenilir değil. Bir arkadaşımızı 70'ine 175.000km yazıyor, arkadaş aynı sitede aracının 275.000'de olduğunu söylüyor ;)

ergunucyasar' Alıntı:
Bugün yoktu o zaman, yarın tekrar bakarız. Maalesef Aşkın hem km , hem de fiyat konusunda pek güvenilir değil. Bir arkadaşımızı 70'ine 175.000km yazıyor, arkadaş aynı sitede aracının 275.000'de olduğunu söylüyor ;)

allah allah bugunde onunden gectim ordaydi dunde?

yolun karsi tarafinda en kenarda duruyordu

Yıllar evvel bir terrano II bıraktık Aşkın'a "acil sat 2-3 günde 22 den kapı aç en son 20 ye bırak" dedik. Arkadaşım aracı başkalarının altında görmüş. Telefonla fiyat sordurdum 27,5 dediler. Ki o fiyata hayatta satılmaz. Üstelik acil dedik....Gittim aracı almaya araç yok, "müşteri bakıyor" dediler. Bekle Allah gelmez. Aracı almışlar ayak işlerinde kullanıyorlar. O gün bu gündür güvenmem o vatandaşlara.

Ben dün sabah Kartal'dan geri dönmek zorunda kaldım. Ne yazık ki tanışamadık. Toyota Buluşmalarının fikir babası olarak iki seferdir katılamıyorum. Dün çok moralim bozuldu. Hem çok yoğun olan iş programımı ayarladım. Bu arada motor yeniledim, ön takım yaptırdım ama aracı test etmeye fırsat kalmadan yola çıkınca radyatör sorunu nedeniyle tekrar sanayiye döndüm. Aslında tam bir "İngiliz macerası "oldu.

ergunucyasar' Alıntı:
Ben dün sabah Kartal'dan geri dönmek zorunda kaldım. Ne yazık ki tanışamadık. Toyota Buluşmalarının fikir babası olarak iki seferdir katılamıyorum. Dün çok moralim bozuldu. Hem çok yoğun olan iş programımı ayarladım. Bu arada motor yeniledim, ön takım yaptırdım ama aracı test etmeye fırsat kalmadan yola çıkınca radyatör sorunu nedeniyle tekrar sanayiye döndüm. Aslında tam bir "İngiliz macerası "oldu.

bende katilamadim ailevi sebeplerden dolayi

Ergün Abi merhaba,

motorda problem mi vardı. Bu arada ben Kürşad ın dediği gibi Acıbadem e taşındım. Fırsat olursa görüşüp sohbet etmek isterim.

ergunucyasar' Alıntı:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR