Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ziganoylu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,617
Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :smiley:

İzogrand' Alıntı:
Evet mekanı cennet olsun , Faruk abinin aracı idi ,en son Artvin e gittiğini duymuştum şimdide , komşu hemşerime nasip olmuş.
Kardeşim hayırlarla kullan , kazasız belasız inşallah . Haa bu arada Türkiyede iki adet sarı LN106 vardır bilgin olsun ;D
Sağolun bilgilendirdiğiniz için :smiley: evet artvindeydi ordan bana geçti . boyaya hazırlıyorum inşallah en kısa zamanda yollara geri döneceğim. rengini değişmeyi düşünüyorum aklımda kırmızının tonları var ama bakalım ne olur daha kesin bir karar veremedim . :smiley:

Etiketler

İzogrand' Alıntı:
Evet mekanı cennet olsun , Faruk abinin aracı idi ,en son Artvin e gittiğini duymuştum şimdide , komşu hemşerime nasip olmuş.
Kardeşim hayırlarla kullan , kazasız belasız inşallah . Haa bu arada Türkiyede iki adet sarı LN106 vardır bilgin olsun ;D

İzzet Abi,

bu akşam 10 tane sprey alıyorum aynı senin hilux'ün sarısından...yarına bi sarı daha hazır..görürsün sen ;D ;D

sağlıcakla abi..

ziganoylu' Alıntı:
Macun çek zımpara yap macun çek zımpara yap bitmiyor . ;D
Arkadaşlar renk önerilerinde bulunursanız sevinirim .

225102342_hilux (1).jpg

Ellerinize sağlık, ortaya güzel görüntüler çıkacağı belli oluyor, Renk olarak bence Sarı iyi duruyor.

ziganoylu' Alıntı:
Bu renk bence arabayı boğar ama önerin içim sağol yinede dikkate alacağım ;)

Sevgili Kardeşim..

bu cevabın olmasaydı konu ile ilgili birşey yazmayacaktım..ama şimdi farz oldu..

özellikle tartışılmayacak bir konudur ''renk'' .. deyimi bile vardır.. ;) renkler ve zevkler diye giden..

bu sebeple canın ne renk istiyorsa onu boya,zira kim hangi rengi önerirse önersin yine senin beğeneceğin bir renk olacaktır..

mesela ben bi renk önerip,sende ''boğar vs''..diye bir cevap verseydin,ben direk ''pembe'' derdim.. ;D

modifikasyonlar konusunda bilgi veya öneri beklersen,uzman arkadaşlar her bilgiyi paylaşacaklardır..

kolay gelsin.

Benim beğendiğim 2 renk var ;
diffenderın meşhur turuncu rengi ve yeni çıkan ford wildtruck'ların mavisi,
umarım biraz olsun faydası olur,
selamlar

ziganoylu' Alıntı:
Boyaya karar verdim arkadaşlar pembe 8) desem yalan olur mat siyah umarım yakışır ;)

pardon resmin üzerindeki yazıya dikkat etmemişim :smiley:
mat siyah yakışacaktır diye düşünüyorum
selamlar

Hayırlı olsun , mat siyah keyiflidir lakin en ufak dalga , göçük vs belli oluyor dikkat etmek lazım . Hadi bakalım bekliyoruz yeni resimleri kolay gelsin ;)

Evet biliyorum araçtaki tüm ezikleri astrda çıkan dalgaları kaybetmek için çok uğraştım ;) aracı haftaya boyamayı düşünüyorum bakalım yeni fotoğraflarda o ancak zaman :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR