Toyota Hılux 85 Model Aracımın Renk Degişimi Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanaybars Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,012

aslanaybars

HI-LUX 1985...2.4.LN56
Yer
zonguldak
herkese merhabalar...85 model toyota hılux aracımın beyaz olan rengini siyaha boyatmak istiyorum fakat bu renk degişimi sonrasında ne gibi işlemler yapmam gerekiyo ve ne kadar masraf cıkarır bana :p ::smiley: ??? herkese selamlar saygılar...

Etiketler
Ynt: Toyota Hılux 85 Model Aracımın Renk Degişimi Hk.

aracım...

Fotoğraf-00p.jpg

burdada benim efsanemle beraberiz....85 model hılux km 411736 bugün itibariyle..masallah ilk önce boya daha sonra sırayla iç döseme tavan lastik ve daha öncesindede ön takımları elden gecirmek...

Boyacının faturası ile aracınız tekrar muayeneye gider vede ruhsat değişir takriben 150 tl masrafınız olur..

aslanaybars' Alıntı:
burdada benim efsanemle beraberiz....85 model hılux km 411736 bugün itibariyle..masallah ilk önce boya daha sonra sırayla iç döseme tavan lastik ve daha öncesindede ön takımları elden gecirmek...

Hani deyiştirecektin, dev gibi bir Toyota alacaktın Fatih ;D ;D ;D
sana kolay gelsin burdan bilgileri paylaşırsın artık :smiley: ;) :D 8)

ömer abi sorma ya piyasa durumu işte napalım ama su bi gercek senin tank hala aklımda arada bakarım hep saatlerce incelerim ilk kez görüyomus gibi :-\ saygılar abi...

Niye böyle bir değişiklik düşünüyorsunuz ki. Aracınızın boya ihtiyacı varsa, kendi rengine boyatın bence. Beyaz çok güzel bir renk bu araçlarda. Siyahtan bu kadar memnun kalacağınızı sanmam. Selamlar...

evet seyyah ömer abi haklısın aslında beyaz renk bu araclarda cok güzel benimki sadece bi fantezi aslında ;D muhtemelen de beyaz olcak ama tabi öncelikle ön takımları elden gecirmem gerekiyo bu konu hakkında bilginvarmı abi peki ön takımlardaki sorunların giderimi nasıl olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.