Toyota Hilux 4x4 almak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan paleolife Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,932
Ynt: Toyota Hilux 4x4 almak istiyorum

Eğer imkanınız var ise aracı TEM servis Suat Usta'ya göstermenizde büyük fayda var. Aracın durumu ile alakalı %100 olamasa da %70 oranında kesin bir rapor alabilirsiniz. Veya yolunuz düşerse gidin bir uğrayın, alırken özellikle dikkat edilecek noktaları dinleyin. Yada sadece muhabbet edin.

Etiketler

şükrü bey teşekkür ederim yardımınız için ancak TEM servis Suatyi nereden bulacağim yanı kendisi hangi şehirde ve telefon numarası alabılırmıyım teşekür ederim

foremost' Alıntı:
şükrü bey hayırlı günler dilerim benim günler dir aklımı kurcalıyan başka bir araç var 1985 model hılux tek kabinden 2 kabin yapmışlar yanlız tek kapı
ön koltukları arkaya monte edilmiş ön koltuklarda hareketli fort araçtan alınmış ayrı ayrı 2 adet sahıbıyle görüştüm aracın arka koltukları ruhsata işli dedi
aracın biraz boya ve çatlağı varmış yürürü sağlammış herhangi bir sorun yokmuş hıdrolık direksiyon var araçta 277.000 km de fiyat olarakta 12 000 esteniyor
ama pazarlık payı var dedi sahibi ben size linki yazayım bakıp bana bir yorum ve görüşlerini yazarsan sevinirim abi teşekkürler ayrıca aracın muynesi geçmiş yanı alırsam ben
yaptırmak zorundayım

http://www.sahibinden.com/emsalsiz_toyota_4x4-95WQQaXQQ16700004WQQpXQQdisplayitem

bahsettiğim arkadaşın aracı
87 model galiba
2,4 dizel, arka limited slipli,warn vinç ruhsata işli,lastikler yeni,motor,boya, muayene ve döşeme yeni yapıldı...

Görüntü008.jpg

Görüntü009.jpg

Görüntü011.jpg

Görüntü012.jpg

Görüntü014.jpg

Çağlar bey benim dediğim araç bu değil verdiğim linkte var tekrar vereyim
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_toyota_4x4-95WQQaXQQ16700004WQQpXQQdisplayitem
araç tek kapı normalde ancak birz büyütüp 2 kabın almuş ve ruhsata işli halde koltuklu rengi lacivert

birde siz göz atın bakalım

Çağlar bey bana gönderdiğiniz bu aracında bilgilerini verirmisiniz acaba bu araçta satılıkmı

selamlar ben ferhat beye yazmıştım ilk mesajlarda bir arkadaşımda var diye onun için yolladım fotoları :smiley:

17 bin istiyorlar.

sizin verdiğiniz linke baktım ama , sonuca varamadım.yakından incelemek lazım.

çağlar bey yinede teşekkür ederim yardımınız için ben biraz daha araştırayım

rica ederim..

acele etmeyin iyice araştırın,emin olun ..mutlaka anlayan birilerine gösterin..

Ferat bey eğer ilgilenirseniz şahsıma ait 87 model toyota hilüx 4x4 araç var tlf num 0542 747 2151 araç iyi durumda bir kaç resmini göndereceğim[][[attachment=5]attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

PICT0005.jpg

PICT0001.jpg

PICT0003.jpg

PICT0004.jpg

PICT0005.jpg

Sayın Foremost, çok geç kalan cevabım için özür dilerim. Ama yazınızı kaçırmışım. Şahsi fikrim pekde güzel gözükmediği yönünde. Çift kabin arıyorsanız, halihazırda orjinalde çift kabin pek çok satılık araç var.

Sayın Paleolife konuyu dağıttık, kusura bakmayın.

Sağolasın şükrü abi ben araştırmaya devam ediyorum kolay gelsin saygılar

satmayı düşünüyorum...sahibinden.com da ilanım mevcut...birde resim atim size bakın...

Photo-0018.jpg

hayırlı günler dilerim ben yaklaşık 1 ay önce avatardakı aracımı satın aldım teşekkür ederim

iyi günler arkadaşlar bende hilux almak istiyorum acaba yeni kanun çıkmış k 1 k 2 belgesi diye acaba özel kullanım araç için bu belgeyi bizden isterlermi ruhsatta kamyonet diye geçiyo bilgisi olan varmı tesekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri