Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defendererol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,662
Ynt: Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum

Heytem Abi merhaba,
12-13 bin TL lere devletten yeni çıkmış veya yapılacak çok işi olan aracı alabilirsin. İyi durumdaki bir aracı bu fiyata vereceğine hiç vermemek bence daha mantıklı. Dursun bir köşede, arazide zevkini alırsın.
Ben almadan önce biraz araştırmıştım. Bende 10 000 tl ye bir tane alırım diyordum ama bunu binilir hale getşirmek için en az 10000 TL gibi bir fiyat çıkmıştı. Şehire göre masraf değişebilir ama bana komple kaporta için 10000 TL fiyattan bahsedilmişti. Ayrıca kullanacağın parçaların orijinal olması da fiyatı değiştiriyor, biliyorsun. Motor, yürüyen falan da ayrı tabi.
Tamam bu araçlarda yaptığın masrafı tamamen geriye alamazsın ama bu kadarda aşağı olmamalı. Şahsi düşüncemdir.
Selamlar

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
bence fj40 satmak istiyorsanız 12-13 bin liraları denemeniz gerekli, yoksa imkansız, bende de var
bu arada bendede arb kilit, warn vinç vs vs var

Etiketler

Heytem sende böyle dersen olmazki ;)
Toyotanın ürün olarak bir farkı var, doğal olarakta bu fiyatada yansıyor.
Bahsettiğin fiyat belki aynı yıla ait diğer markalar için olabilir ama bu fiyata o özelliklerde Toyota bulunabileceğini sanmıyorum.

yaw ben bişey demiyorumki,fj40lar ya 12bin lira yada 29bin lira ilanları var
insanlar 29liraları 25 liraları görünce korkuyor,12-13 bin liralık ilanlara bakıyor ve ya vazgeciyor yada 10bnliraya alıyor

heytem abi ,doğru söylüyorsun , araç almak isteyen insanlar öncelikle rakama ,bakıyor ,sonrada arabanın temizliğine ,bizler gibi aracın donanımına bakmıyor ,çünki donanım fiyatlarını bilmiyorlar ,ön arka kilit maliyetinin tek başına yaklaşık 6-7 bin lira olduğunu bilmiyorlar , eee tabi haklı olarak bu iş hobi , hobilerde biraz pahalıdır , hatta hobi olarak hayatıma giren herşeyden ben bugüne kadar zarar ettim ,hiç kar edenide görmedim , bu arada işi bilenler kısmı zaten aracı ucuza alıp kendisi yapmayı yeğliyor ,onun için çok önem teşkil etmiyor aracın temizliği veya donanımı ,yani şemsiye hesabı :D ,

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
cihan bitek sen anladın beni

abi yarın kısmetse benim arabanın başlığına tabi vaktim olursa ,aldığımdan beri harcadığım paraları ve nerelere kaç para verdiğimi yazacağım ,görünce şok olursun yahu ,şu ana kadar yaklaşık arabanın maliyeti bana 90 buldu , ve arabayı 57 ye almıştım ,bandrol hariç tir , yani öyle 3 liraya jant 5 liraya araba olmuyor ,kim diyorsa oluyor atmasyondan başka bir şey değil ,seni çok iyi anlıyorum abicim

hsbasar' Alıntı:
Sonradan takılabilir. Kilit tipleri ve fiyatı konusunda Suat bey daha güzel bilgi verecektir.
Bizde olmamasına rağmen arazide birçok yere giriyoruz.
Off-road gezilerimiz başlığı altına bakarsanız daha rahat fikir edinebilirsiniz.

Bir de şunu ekliyeyim, off-road yarışlarını izlemeyi seviyorum ve her yarış sonrasında da piste girip bir tur da ben atıyorum.
şimdiye kadar takıldığım kapı olmadı.
tabii ki takabilirsiniz dogustan ve sonradan takılan iki tip kilit var e bay den arastırın sonradan takılanlar hava takviyeli yani bir de kompresor almanız gerekecek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR