Toyota Fj40 Alımı Konusunda Yardım !!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,845

foremost

Zirve
Yer
adana
Arkadaşlar hepinize selamlar bir fj40 toplamak istiyorum ve bir tane buldum alım aşamasındayım ancak kafamda soru işaretleri var ancak araçta boya kaporta işi ve alt taban saçlarında çürümeler mevcut özellikle sürücü ve yolcu bölümünde ayrıca orjinal olmayan parçalar mevcut ön sinyanler ve aynalar bunlardan baziları aracın iç döşemeleri bitik kople baştan yapılması gerekiyor kapı kartonlarına varana kadar değiişmesi lazım orjinal değiller aracın 2009 yılında muayne süresi dolmuş ondan sonrada yapılmamış cezalı olarak yapılacak ve tüpü işli değil ve tank arka kapının altında monte edilmiş projesi yok ayrıca önlerde hub kilitleri mevcut değil ayrı yeten onlarda alınacak dışında da korezyon başlamış özellikle kapı diplerinde araçta hidrolik direksiyonda mevcut değil kara düzen sanırım üzün süre yatmış araç benim öğrenmek istediğim bu aracın parçaları mevcut olarak bulunabilirmi ve sıkıntı yaşanırmı parça konusunda motor ve yürüyen aksamda benim gördüğüm kadarı ile sorun yok klımalı deniyor ancak klima çalışmadı dün araca bakmak için adanadan kalkıp aracımla çoruma gittim ve aracı yerinde gördüm bunlar benim gözlemlerim bu aracı tekrardan yollara kazandirmak istiyorum bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim 2009 yılından bu yana 2 araç topladım ve biri halen bende keyifle binmekteyim dıscovery v8 bu güce alışınca insan daha aşşa bir araca binmek istemiyor birde fj40 aracım olmasını ve bu aracı yollara kazandırmak istiyorum ağır off-roat değil keyfine binmek için toplamayı ve babadan oğula yadıgarlık bir araç olmasını istiyorum bu yüzden toyotayı seçtım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara zaman ayırdıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim saygılar sevgiler
malum sitedeki ilan :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-land-cruiser-fj-40-148717389/detay

Ynt: Toyota Fj40 Alımı Konusunda Yardım !!!!

Hayırlı olsun
fikir vermesi açısından daha az sorunlu gibi görmüşmüydünüz

Eklenmemiş :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-arac-fazlaligindan-satiyorum-sorunsuz-152183954/detay

arkadaşlar bir fikri olan yokmu bir el atın da karar vermemde yardımcı olun toyota formunun abileri kardeşinize yol gösterin acil yardım :smiley::smiley::smiley:

selam

parça öyle heryerde ve bolca bulunmaz.
titiz bir insansanız ilk ilandaki araç yaklaşık 20 bin lira yer.bekleyin ve ilanları takip edin derim.

çağlar bey öncelikle teşekkürler tavsiyeniz için aracın bu gün öğrendiğim kadarı ile 600 lt muayne ve faizli cezası bulunuyor ayrıca bugun öğrendiğim 2009 yılından bu yana trafik sigortasıda yapılmamış aracı alalım desem alıcı birde sigorta yağtıracak ve belki geçmiş dönemleride talep edecek devlet daha yolun başında kör düğüm oldu durum ayrıca tüpünde projesinin olmaması ayrı dert hepsi ile satıcı yerine benim uğraşmamda cabası bu nasıl iş anlamadım hayırlısı tavsıyenize kulak vereceğim teşekkürler

selam,
Araç resimlerde diri duruyor.
Bizde bunun kamyonet kasasını topluyoruz.Parçaların bir kısmını burdan birkısmını yurtdışından getirdik.
Gecikmeli olsada parçalar bulunuyor.
Araç hoşunuza gittiyse hayırlı olsun diyelim.Yakıt durumuda sizce ne kadar önemli,lpg yoksa iyi yakar.

ömer öncelikle teşekkürler sizinde bir fj toyota topluyor olmanıza sevindim eski araçları tekrardan kazandırmak benim hoşuma gidiyor elektironiğin bizi boğdugu şu dünyada hatrı sayılır çok az araç kaldı sahneden inmeyen bende elimden geldiğince bu arac kazanmak istiyorum aracta benim için yakıt önemli değil çünkü her zaman kullanmayacağım özellikle off-roat amaçlı kullanmayacağım keyif amaçlı binip ileride yadıgar olarak kalmasını isterim sürerken tek istediğim yüzümde bir gülümseme ve bu aracı toplarken çektiğim sıkıntılara atılmış bir gülüş bu araçtan öncede ilk olarak defender toplamıştım ve ardından dısko v8 ve şu an dıskoya halen binmekteyim hafta sonları arazıde:smiley:))) birde garajımda toyata fj görmek beni mutlu edecek bu yüzden en büyük korkum ileride onarılmayacak motor ve şanzıman arızaları ancak dedim ya arazı çok olmayacak düz ayak gideceğim yınede dısko 1 de mekanıkle çok uğraştım gözüm koktu bunun için bilgili arkadaşlardan yardım istedim hayırlısı olsun yarın son görüşmeleri yapıp karara bağlayacağız tüp ve işlenmesi projesi bize bakalım kaça mal olacak ömer bey taşekkür ederim katkınızdan dolayı :smiley:

Garajınızda görmek istiyorsanız,orjinal araç aramanız lazım,değerini artırır.

arkadaşlar aracı satmaktan vazgeçen satıcı sanırım fjnın içinde define buldu bu yüzden vazgeçti derin araştırmalarım sonucu bize bir iyilik yapmış oldu Allah razı olsun uçurumdan aldı bizi kendisine teşekkür ederim konu kapatılabilir yazan yazmayan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim kolay gelsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri