TOYOTA FJ 45 YENİLEME

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,857

Etiketler

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME

ya mucahıt abı toyota yapıyoruz yıne konusuyosun... LR a konusuyosun anladıkta hanı toyota kardeşti ;D neyse bugun yaklasık bı ölçü cıkardık 100 110 cm de kalıyo şase.... atilla usta ısrarla direnıyo yapmamaya nasıl ınıp bınıceksınız dıyo ;D dedım sen yap bız bı sekılde bınerız ;D

bu arada kafada soru ısaretıde yok degıl bukadar yuksek olunca yan egımlerde devrılme rıskıde cok olucak... bıde kapı esıgı 130 140 cm lere gelıcek.... kullanışlı bişi yapmak lazım bırazda.... bakalım düşünme aşamasındayız.... bu arada şase 130 cm lerede gelebılır ama arazı sanzumanın cıkıslarına double cardan yapmak lazım oda toyota ıcın yok bu sefer arazı sanzumanını degıstırmek gerekıyo onada ben taraftar degılım...

bu kadar yükselen bir araçda lastikleri çok ciddi dışa almak lazım en az -40 ofset + spacer yoksa yan eğimler ciddi sorun olur

Arkadaşim benimki en yuksek benımkı en buyuk gibi sidik yarisina girmiceksin o zaman..(ben iddami kazandım bu arada ) yapacaginiz olçu mantikli degil. yuksel olmasi iyi olmasi anlamina gelmezki
mantıklı olculerde bırakin araci hep kemerde oynıcak degilsiniz bunun yol sartlari var mt lerle yagmuru var.
inmesi binmesi var. aracin yuksekligi tirişka karpuz nerde sen onu soyle bana yalandan kupayi yukseltip keyfınızı kacirmayin derim.
sonra bı naneye yaramiyan sus arabaniz olur.

Ya senle bas edilmez cem abi harbiden hakli ;D abi kupadan yukselmicek zaten ole bisi yok... Bnmde ugrasicak dermanim kalmadi zaten ole fantazilere girersek cok ugrasicaz..... Bide tipsiz bisi olucak bu sefer... Okadar buyuk lastik koyucaz aks kesicek sanzuman dagiticak.... Youtube ta 42 lastikli hangi arabanin videosunu izlesem mutlaka bi arizayla bitiyo videolar ;D

ben hep araca büyük lastik takılacaksa olabildiğince çamurluk kesilip genişletilerek olabilecek en az yükseltme ile yapılması taraftarıyım, şimdi patrolede öyle yapıcam. nerdeyse hiç yükseltmeden 35 sığıcak kadar açıcam çamurlukları.

Kabak bana patladi haa benmı dedım 130 cm araba yaptik.
ben yapamazsiniz dedim. yapamadiniz.
yapamazsaniz binecem dedim ve bınecem..

bagırcak ama td5 ucarrr gıderrrrrr yolcusuuu rahattt ederrrr.

RedlinE' Alıntı:
Kabak bana patladi haa benmı dedım 130 cm araba yaptik.
ben yapamazsiniz dedim. yapamadiniz.
yapamazsaniz binecem dedim ve bınecem..

bagırcak ama td5 ucarrr gıderrrrrr yolcusuuu rahattt ederrrr.
tenhalarda kıstırmak lazım senı mucahıt abi ;D

cıhanım sen nerdesın ya ıyımısın bu arada mucoya gelınce ne yaparsak yaparım ılla bınıcem dıyor nıyetı bozmus adam hafta sonu gelde kampa tartısarım bu konuyu sahılde denıze gırerız botta var 1 mt oynarız hep baraber :D

cemtascioglu' Alıntı:
cıhanım sen nerdesın ya ıyımısın bu arada mucoya gelınce ne yaparsak yaparım ılla bınıcem dıyor nıyetı bozmus adam hafta sonu gelde kampa tartısarım bu konuyu sahılde denıze gırerız botta var 1 mt oynarız hep baraber :D

hafta sonu şiledeyim kısmetse 1 hafta ordayım buluşalım mutlaka

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR