Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 260
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,413
Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

gozukara' Alıntı:
Adnan abi hayırlı işler nissan d22 snorkel ilanınızda 2001 2007 modeller için olduğunu yazmışsınız 98 model nissan d22 ye uyuyormu elinizdeki modeller denedinizmi acaba

denemedik ama uyacağını sanmam, 1998 model 3.2 lt için SS720HF veriyor, bizdeki ise SS725HF muadili

Etiketler

mergen' Alıntı:
Sayın safariturkey, bilgilendirme için teşekkürler ama bunu kendiniz bir sayfa açıp yazsaydınız daha iyi olmaz mıydı? Sonuçta bu sayfayı açan kişide benzer bir ürünü satmak için açtı.

ayrıca biz site sponsoruyuz, ama sanırım yönetim farkedemedi :(

Adnan abi benim 3.2l d22 nissana göre snorkel bulma imkanımız varmı sitede birkaç araçta gördüm çünkü

bu humaoto baya ünlü arazi araçlarında heralde

Emwayyes' Alıntı:
bu humaoto baya ünlü arazi araçlarında heralde

Kesinlikle dogru bu piyasada herkesin uygun fiyatla off road ekipmanı ala bilmesi Huma oto sayesinde olmuştur .

disco 2 için bir umut var mı adnan Bey?
orginal safariler 900 TL..

yaklaşılmıyor..

1998 model 3.2 lt için SS720HF veriyor, bizdeki ise SS725HF muadili
[/quote]
Teşekkürler Adnan abi

İyi günler Adnan Bey;1986 D21 ;sd23 Nissan için;
Seçenek ve fiyat bilgisi alabilir miyim?Yerinde montajlı hali ve faturalı lütfen.....(Ön kupa;göstergeler;kabin içi;kaput içi vs. Patrol ile aynı;yardımı olur mu bu bilginin bilmiyorum ama;yinede yazdım)

tyfnokur' Alıntı:
İyi günler Adnan Bey;1986 D21 ;sd23 Nissan için;
Seçenek ve fiyat bilgisi alabilir miyim?Yerinde montajlı hali ve faturalı lütfen.....(Ön kupa;göstergeler;kabin içi;kaput içi vs. Patrol ile aynı;yardımı olur mu bu bilginin bilmiyorum ama;yinede yazdım)

iyi günler, araçlar hakkında bilgili değilim kusura bakmayın, Nissan Navara mı bu ?

sahibinden.com düzelseydı 2004 l200 4*4 üm snorkel ve toz tutucu alacağım fakat bu taksitlendirme sorunu devamettıgı ıcın bır turlu satın alamıyorum.gülsen hanımla 2 3 defa konustum fakat bır sonuc alamadım.sahıbınden taksıtlendırmeyı acmadıgı surece taksıtle alma olanagımız yokmus

ankaradan ben selim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,781
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri