Arkadaşlar kış kar kampımız geçte olsa nihayet yapıyoruz. Aslında daha önce yapılacaktı ama montlardaki gecikme yüzünden anca konuyu açabildik. Bildiğiniz gibi montları bu kampta dağıtmak istiyorum. Bizim kemik kamp takimimizin haricinde Toyota markasına gönül veren bizimle ayni çatı altında olmaktan zevk alacak bütün arkadaşlarımı kampta görmek isterim.
Kamp tarihi için telde konuştuğum arkadaşlar önümüzdeki hafta yada mart ayinin ilk haftası için yapalım diyorlar benim için sorun yok. Konuşarak şekillendiririz.
Kamp yeri konusunda gene Recep abiye görev düşüyor kendisi en iyi şekilde ayarlamayı yapacaktır.
Kampta gecen seferki yemekçi arkadaşlar olacak mi ona bakacağız.
Kamp bölgesine cumartesi sabah çıkıcağız arkadaşlar ona göre ayarlanırız.
Arkadaşlar kamp toyota aracı olan her arkadaşımıza açıktır görevli araçlar hariç başka marka araçlarla gelinmemesi rica olunur. Şahsen benim etaba girdiğim arkadaşlarımın çoğu takıldığım kızdırdığım tenekeci arkadaşlarımdır. Hepsiyle çok iyi diyolaglarim var benim için çok değerli insanlar ki bana dayanabiliyorlar. Ama herkes yabancı marka bir aracı getirirse o kampın hali harap olur.
Gezenbilir kamp ve konvoy kuralları geçerlidir.
1- rahmetli faruk abi hepimizin kalbinde
53- Redline
Kamp tarihi için telde konuştuğum arkadaşlar önümüzdeki hafta yada mart ayinin ilk haftası için yapalım diyorlar benim için sorun yok. Konuşarak şekillendiririz.
Kamp yeri konusunda gene Recep abiye görev düşüyor kendisi en iyi şekilde ayarlamayı yapacaktır.
Kampta gecen seferki yemekçi arkadaşlar olacak mi ona bakacağız.
Kamp bölgesine cumartesi sabah çıkıcağız arkadaşlar ona göre ayarlanırız.
Arkadaşlar kamp toyota aracı olan her arkadaşımıza açıktır görevli araçlar hariç başka marka araçlarla gelinmemesi rica olunur. Şahsen benim etaba girdiğim arkadaşlarımın çoğu takıldığım kızdırdığım tenekeci arkadaşlarımdır. Hepsiyle çok iyi diyolaglarim var benim için çok değerli insanlar ki bana dayanabiliyorlar. Ama herkes yabancı marka bir aracı getirirse o kampın hali harap olur.
Gezenbilir kamp ve konvoy kuralları geçerlidir.
1- rahmetli faruk abi hepimizin kalbinde
53- Redline