TOYOTA ARAZİ TAŞITI SATIŞ İHALESİ TOKAT.... BJ 75

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teks53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,387
Ynt: TOYOTA ARAZİ TAŞITI SATIŞ İHALESİ TOKAT.... BJ 75

bluedreamms' Alıntı:
Bu yazılanlar ışığında hangi mantık bu paraları verdiriyor acaba? ???

bu paralara alınan araçları çuvalla para verip alacak "toyota sevdalıları "mutlaka vardır.maksat büyük lastikler tavan sepeti kullanılmayacak ama hava katacak bir vinç ofset jantlar falan filan.sonra ver elini bağdat caddesi vs.cargo pantolon gömlek dağ ayakkabısı tamamlayıcı aksesuarlar.aklı başında toyota seven sanmamki bu paraları anlatılan araçlara harcasın

Etiketler

bu arabaların devlet hizmetinde ve bunca yaşlarına rağmen bu kilometrelerde olmasının tek nedeni devletin bile yakıtları ile başedememesidir :smiley:

içlerinde karburatörlü değilde enjeksiyonlu olan varmıydı bilmiyorum eğer enjeksiyonlu olsa bir derece düşünülebilirlerdi.

Değerli dostlar araçların hepsi karbüratörlü idi. Hatta şöförlerden biri ile konuştum gaz kullanmak bile bir işe yaramıyor dedi. İlginç olan ise bu araçların zamanında Türkiye ye hibe gönderilmiş olması. Kim dost kim düşman bilmem artık..

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.
Şu an aktif olarak 1986 model NİSSAN PİCKUP 720 4X4 kullanmaktayız, Dif kilidi ön poryalarda olanlardan.
Bu araç ile offroada merak saldım ve geçtiğimiz günlerde ihale yolu ile 95 model 95bin km'de fj75 satın aldım. araç 4500cc benzinli,hidrolik direksiyon ön arka difransiyel kilidi mevcut. Kasası işlem görmemiş orjinalliğini koruyan şahane bir makina. Satın aldıktan sonra aracı 11 yıldır kullananan memur amcayla tanıştım. Çok şansli olduğumu kesinlikle aracın yorulmadığını sadece kışın kardan yollar kapandığında kullanıldığını,kilometresinin büyük bir kısmınıda sürekli Adana'daki yetkili servise gidip gelirken yaptığını Arazi performansına hayran kaldım.
Şehir içinde 2011 Ford Ranger wildtrak 3.0 kullanıyorum,arazide saplandığımda abim nissanla gelip beni kurtarıyordu,galiba bundan sonra FJ hepimizi kurtarmaya gelicek :smiley:

Ayrıca aracı 15 gündür şehir içinde kullanıyorum,tüketimi sürekli kontrol ediorum şehir içinde ortalama 75krş harcıyor, bu yüzden LPG takmayı düşünmüyorum. LPG taksam 50krş düşer ama sanırım gerek yok..

Aracınız Hayırlı olsun....

Toyota camiasına hoşgeldiniz.Güzel bir TOYOTA sahibisiniz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR