Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 376,766
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

mücahit tıyota alan arkadaş lr cidir gökan ;D ;D

Etiketler

geçde olsa dogru yolu bulmuş Allah bir daha şaşirtmasin.

AHMET07' Alıntı:
mücahit tıyota alan arkadaş lr cidir gökan ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
geçde olsa dogru yolu bulmuş Allah bir daha şaşirtmasin.

altug onaran' Alıntı:

Teşekkürler iyi niyetleriniz için :smiley: ;) :D
Tek sıkıntım hız ve gürültüydü ;D ;D ;D
İlk geziden birkaç foto daha 8)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

z.jpg

Fotoğraf1049.jpg

Fotoğraf1051.jpg

Aynen sogucagada gelmiş bu arkadaş demekki içinde varmiş.

Arkadaşlar merhaba,

Tebrik telefonu eden arkadaşlara ve kulağımı "çınlatatan" arkadaşlara :D teşekkür ederim.... Bunlar bu camia ya kabul edilebilecğimi göstererek bana mutluluk verdi.
Daha öncede gezenbilirin bir konu başlığı altındada yazdığımız gibi bizleri bir araya getiren doğa severliğimiz,doğanın zorluklarına 4x4 lerin mekanik gücü ile karşı koymanın verdiği haz ... vs Velhasılı 4x4 severliğimiz.
Benim de ilk göz ağrım LR defender dir. Her aracın kendine has özellikleri,duruşu ve avantajlı tarafları var.Hakkını yememek lazım bana arzaide hakikaten çok güzel duygular tattırdı,mahçup etmedi.O sebeble gönlümdeki yeri ayrıdır.

Ancak TYT LC ninde neler yaptığını yapabildiğini kulanan arkadaşlarımdan (ki Ahmet ağabey bence hakkını vererek kullanır) gördüm.LR kullanırken dahi bu araca hep sempati ve taktirle bakmışımdır.Şimdi şartlar ve kader bizi bir araya getirdi.Sizlerden daha doğrusu bu aracı iyi tanıyan arkadaşlardan zaman zaman yardım isteyerek,göreceğiz işin içinde olmak nasıl ...

Selamlar...

hayırlı,uğurlu olsun..kazasız belasız inşallah..

hiç pişman olmassın, en doğru hareket..

selamlar.

Avatar a yeni bir şey koyacağız da ... " gokhanlro" yu ne yapacağız bilemiyorum ;D

teşekkürler

selamlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=1

arkadaşlar forumda normalde goremediginiz muhabbet kısımına girebilmek için yukarda adresini verdigim yol nikli moda mesaj atmaniz gerekmektedir.

uyeliginiz genişletildikden sonra forum ana sayfasının en altında muhabet kısmından gırış yapabılırsınız.

gokhanlro' Alıntı:
Son kale haaaaa!!!!! Erkan elime geçersin nasılsa....... ;D

:D Yalanmı ama :D

Ya bırak allaşkına,geliyosunda bi aramıyosun,kırgınım sana :smiley:

Şaka maka,hayırlı olsun,kazasız belasız kullanman dileği ile ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR