Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 376,848
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

o araci biliyorum motorunda sorun yok. Hayirlisi diyelim.

Etiketler

model yılı ile şase kodu varsa orjinalmi ,ne nedir öğreniriz...

Araç satildi antalyaya gitti. alanada satanada hayirli olsun.

RedlinE' Alıntı:
Araç satildi antalyaya gitti. alanada satanada hayirli olsun.

Çok gizemli alışverişler oluyor bu sitede ;D
kim aldı? kim sattı? ne alındı? ne satıldı? belli değil ;D

Söyliyim kardeşim bir ara ilanlara girmişti duz dizel gri tek kara resmi vardi 40 istiyordu. araç çengelkoydeydi o araç satildi arkadaş pejerocu o araçlarla girdigi yerlere bizim araçlarla giremiyor birde araca kiyamamakdan satti. alan arkadaşda antalyadan ahmet abının takimindan.

RedlinE' Alıntı:
Söyliyim kardeşim bir ara ilanlara girmişti duz dizel gri tek kara resmi vardi 40 istiyordu. araç çengelkoydeydi o araç satildi arkadaş pejerocu o araçlarla girdigi yerlere bizim araçlarla giremiyor birde araca kiyamamakdan satti. alan arkadaşda antalyadan ahmet abının takimindan.

Antalya 80 kasaları toplamaya devam ediyor desene :D

Alanada satanada hayırlı olsun.

kankalar aklin yolu 80 hem hatunla gezerim. hem araziye girerim modu ikinizdede canavar gibi 40 var ama uzun yolda ariza cikiyo hatunlardan. ben arka kaltuguda takiyorum bir elaman bir koltuga otekı otekıne yata yata tv leride kurdunmu hatunla bana sarkmiyolar. yoksa oglan yer bizi benim kucuk halım ıste anlayın.:smiley:

muco supersın ya aynen abı alt tarafı kavacıktan sarıyere gıdıyorum soylenıyor hanım valla sımdı suzukı aldım onu yapıyorum yoksa offroad hayatım bıtecektı valla ;D

cemtascioglu' Alıntı:
antalya bj lerı satıyor vx se donuyor sedatım anladım ben

antalya toyotacı bilirsiniz alanya defenderci onlarda toyotaya dönüyor yavaş yavaş 3 tanede orda olduşimdi

aaaaa ahmet abı ne yazdın oyle bak şimdi oldumu. lr ciler kizacak ben demedım arkadaş bana soyledı bugun bende def vardı dıye neyse aradım tebrık ettım. araç size yakişirdi zaten düz vides

Cem abi canin sikiliyo araç aliyosun 33 falan biterdi ilandaki araç onu alsaydinya temizdide

RedlinE' Alıntı:
Cem abi canin sikiliyo araç aliyosun 33 falan biterdi ilandaki araç onu alsaydinya temizdide

yok mucahıt fj 40 satarsam uzun yol ıcın vx 100 yapıcamda once fj 40 satayımda hele dur bakarım suzukı bılıyorsun arazıde cok ıyı masrafsız ekonomık araba pazar gunu sogucaktamısın belkı gelırım hafta sonu tam net degıl ama

cumartesı aksamdan kacacagız bız gece ordayız pazarda tel ara ara cekıyor bılgıne
ormanın ıcındekı yerdeyız evın orda eger ulasamadan gelırsen muhakkak korna falan cal alana gırmeden.
sız ordan kartepeye zorlıcaksınız anlasılan aslında donus saatımıze denk gelse takılırdım sıze
yoksa kıpırdıyamam arkadaşları bırakamam.

Araya birkaç fotoğraf sıkıştıralım.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

zz.jpg

Görüntü112.jpg

Görüntü129.jpg

Görüntü113.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR