Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 364,854

Etiketler

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ahmet bey gruba hoş geldiniz. yakinda bir gezimiz var yurdun her tarafindan toyotaci arkadaşlar buluşuyoruz. Sizide aramizda gormek isteriz. konu başligi aşagida orda goruşmek dilegiyle

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79516.new#new

teşekkürler herkese, hoşbuldum

aslanaybars' Alıntı:
ahmet bey aracınız nefis gercekten
fotolarda süper olmus
ha bu arada imzanızda ayrı bi güzel ;D
Fatih bey, FJC güzel bir araç, heleki yapabildiklerini görünce aşık oluyorsunuz.
Elimde birçok Toyota fotoğrafı mevcut, paylaşmaya benim aracımım fotoğraflarıyla başlamak istemedim aslında. Yanlış anlaşılmak istemem. Ama bu 3 fotoğrafı çekince paylaşmadan duramadım.
Ayrıca yazmazsam olmaz: bakmayın imzama, o işin şakası. Sevgili eşim çok anlayışlıdır. FJC için para harcamama hiç kızmaz, tabi kendisine yeni bir çift ayakkabı almak koşuluyla ;)

RedlinE' Alıntı:
Ahmet bey gruba hoş geldiniz. yakinda bir gezimiz var yurdun her tarafindan toyotaci arkadaşlar buluşuyoruz. Sizide aramizda gormek isteriz. konu başligi aşagida orda goruşmek dilegiyle

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79516.new#new
Mücahit bey, imkanım olsa gelebilsem, çok isterim ama malesef halen yurtdışındayım ve çooook uzaktayım, kuş uçuşu 8700km kadar.
Aslında, planlarımdan biri 2 sene içinde buradan dolaşa dolaşa yurda gelmek; şu an arabamı hazırlama aşamasındayım.
Google mapsde Sakhalin veya Yuzhno-Sakhalinsk yazın yaşadığım yeri gösterir size.

İMZA süper;hanım nederse tamam,ama toyotama laf yok diyorsunuz....eee fj bu en kılıbığı bile kazak yapar....suyundan mı motorundan mı bilinmez...

bir arkadaşıma hanımı ya arabanı satarsın ya da karışmam demiş..arkadaşın cevabı tek hobim bu başka hobim yok ki...olmuş...hanımıda başka hobi bul deyince...tamam bir esmer ..bir sarışın ...ya da toyotam olmuş....arkadaşım artık mutlu...nedense hanımı da off roada başlamış...

TUĞSAN' Alıntı:
bir arkadaşıma hanımı ya arabanı satarsın ya da karışmam demiş..arkadaşın cevabı tek hobim bu başka hobim yok ki...olmuş...hanımıda başka hobi bul deyince...tamam bir esmer ..bir sarışın ...ya da toyotam olmuş....arkadaşım artık mutlu...nedense hanımı da off roada başlamış...

Tuğsan tanıyormuyuz bu arkadaşı ??? ???

TUĞSAN' Alıntı:

Aahahah bayıldım buna :D

TUĞSAN' Alıntı:

müthiş... o arkadaşı kutluyorum...

TUĞSAN' Alıntı:

Müthiş, okuduktan sonra hanıma anlattım, şnorkel, ve ikinci akü setininin faturasına bakmadı bile. Hatta arabayı ne zaman bakıma sokacağımı sordu. :D :D :D

yeni çektim bu fotoğrafları. hem yer çok dardı, hem de güvenlik dibimde bitti hemen. Geniş açının verdiği boyut yanıltması için özür dilerim.
Burada arazi araçları, özellikle Toyota çok tutulur.
Ee toyotanın haklı bir ünü var, varda alanların kimi palyaçoya çeviriyor zavallıları, kimi de hakkıyla kullanıyor. Aslında bunun sahibinin de balık tutmaya gitmekten başka araziye çıktığını sanmıyorum. Gidiyorsa bile 200 ile değildir, kesin başka bir aracı daha vardır . [attachment=1][attachment=2][attachment=3]

D30_5759.jpg

D30_5761.jpg

D30_5762.jpg

Cuma günü sabahı Yalova-Yenikapı feribotunda 2 arazi aracı..TOYOTA,MERCEDES

Alman çiftler dogu gezisini bitirmişler...geri dönüşte idiler...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

2011-10-14 08.47.14.jpg

2011-10-14 08.47.27.jpg

2011-10-14 08.46.54.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR