Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 367,418
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

off road sonrası yıkanıpkapıya çekildi, birazdan off road fotograflarıda gelir :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_5592.jpg

IMG_5595.jpg

Etiketler

Selam herkese,bende Bursa Ericek Toyota buluşmasından bikaç fotoğraf eklemek istiyorum[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Toyota Bursa 017a_resize.jpg

Toyota Bursa 030_resize.jpg

Toyota Bursa 133_resize.jpg

Toyota Bursa 138_resize.jpg

Toyota Bursa 139_resize.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Toyota Bursa 140_resize.jpg

Toyota Bursa 142_resize.jpg

Toyota Bursa 143_resize.jpg

Toyota Bursa 146_resize.jpg

Toyota Bursa 148_resize.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Toyota Bursa 149_resize.jpg

Toyota Bursa 155_resize.jpg

Toyota Bursa 157_resize.jpg

Toyota Bursa 159_resize.jpg

Toyota Bursa 180_resize.jpg

Seco deklanşörüne sağlık.... :smiley: Yakın çalışmışsın gördüğüme göre.....

selamlar

seco buişi bayağı biliyor ellerine sağlık.

Kürşad Bey aracının rengi çok çok güzel. Üstelik orjinal rengi ve boyası. Değiştirmek istemenin nedeni sadece "değişiklik olsun" diye mi?

ergunucyasar' Alıntı:
Kürşad Bey aracının rengi çok çok güzel. Üstelik orjinal rengi ve boyası. Değiştirmek istemenin nedeni sadece "değişiklik olsun" diye mi?

Aslinda 2 nedeni var, birincisi, aracin orjinal boyasini korumak icin kaplama yapmak, ikinciside, aracin baska araclara benzememesi bana ozel olmasi. Kaplatmazsam muhtemelen 1-2 senede orjinal boya baya kotu hale gelir

ne renk yapacaksin kursat bir de ne kadara mal oluyor kaplatmak, sonra sokuldugunde boyaya zarar vermiyor mu kaplatma...? ruhsat isleniyor ama degil mi?

pandipieri' Alıntı:
ne renk yapacaksin kursat bir de ne kadara mal oluyor kaplatmak, sonra sokuldugunde boyaya zarar vermiyor mu kaplatma...? ruhsat isleniyor ama degil mi?

Beyaz yapabilirim, ama hala kararsızım şu arabanın diğer masrafları bitsin bir bakıcam, 2000-2500 e malolur kaplatmak sanırım, ruhsatım zaten değişicek araç vinç için filanda muayeneye giricek onlar ek masraf olmayacak doğal olarak, ama aracın orjinal boyası kötüyse, kaplama yerine boya en temizi

Tempus' Alıntı:
Beyaz yapabilirim, ama hala kararsızım şu arabanın diğer masrafları bitsin bir bakıcam, 2000-2500 e malolur kaplatmak sanırım, ruhsatım zaten değişicek araç vinç için filanda muayeneye giricek onlar ek masraf olmayacak doğal olarak, ama aracın orjinal boyası kötüyse, kaplama yerine boya en temizi

kürşat yeni bir vernik çıkmış bimüşterimin vx 100 için yaptırdım ben
özelliği şu çizilmez vernik deniyo buna vernin etılınca araca 1 ay yıkama yapmıyacaksın aracı daha sonra arabada resmen fayans gibi sertleştiğini idda ediliyor bi araştır istersen

AHMET07' Alıntı:
kürşat yeni bir vernik çıkmış bimüşterimin vx 100 için yaptırdım ben
özelliği şu çizilmez vernik deniyo buna vernin etılınca araca 1 ay yıkama yapmıyacaksın aracı daha sonra arabada resmen fayans gibi sertleştiğini idda ediliyor bi araştır istersen

abi duydum onu, hem cok pahali dediler, hemde cok iyi bir ustanin yapmasi lazimmis, bir damla akma olsa kaliyormus kaskati oluyormus. Birde mesela ufak bir darbede cam gibi catliyormus darbe alan parca. Ama siz yaptirdiysaniz daha iyi biliyorsundur kaca maloldu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR