KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
Erkan bey elinizdeki parayla kaporta boyayı yaptırın gerisi kolay, çorap söküğü gibi gelir.
Haberiniz varmı bilmiyorum, kasım 2009 da yeni bir araba aldım. Her ay bir yanını yaptırıyorum, Haziran 2010 da tam anlamıyla yola çıkmaya hazır olacak. ;D
Buzdolabı gibi ürünleri dert etmeyin, İndel 50 lt buzdolabını 97 TL x 12 taksitle aldım koydum arabaya.
erkancim tavan kesim isine hic girme, bende diger arkadaslarla aynı fikirdeyim, orjinal olmayınca her yagmurda aklın arabada kalacak... balık beslemek de var arabada ben kesme derim...
pandipieri' Alıntı:
erkancim tavan kesim isine hic girme, bende diger arkadaslarla aynı fikirdeyim, orjinal olmayınca her yagmurda aklın arabada kalacak... balık beslemek de var arabada ben kesme derim...
sedat kardeş teşekkürler yanlız arka kapı lastık olayı benin aracın arka kapı sacını içten yırttı o yüzden yedek lastiği alta koydum çift lastıkte nasıl olur bilmem ama araç kaportada iken sağlamlaştırıp arkaya koymayı düşünüyorum biri gene altta kalır heralde duruma göre bakıcaz artık link için tekrar teşekkürler
simurg2' Alıntı:
sedat kardeş teşekkürler yanlız arka kapı lastık olayı benin aracın arka kapı sacını içten yırttı o yüzden yedek lastiği alta koydum çift lastıkte nasıl olur bilmem ama araç kaportada iken sağlamlaştırıp arkaya koymayı düşünüyorum biri gene altta kalır heralde duruma göre bakıcaz artık link için tekrar teşekkürler
Sizin araç dizel olduğu için nasıl olsa gaz deposu sorunu yok. Yedek lastiğin birinin alltta olması iyidir. Bizim 105 lerde de o şekilde, biri altta diğeri arka kapı üstünde.
çift istetme olayı olursa birini araç altı birini arkapıda düşünüyor küçük arkakapıyada yedek 20-25 lt bidon şeklinde yedek depo olayını halletmek istiyorum
simurg2' Alıntı:
çift istetme olayı olursa birini araç altı birini arkapıda düşünüyor küçük arkakapıyada yedek 20-25 lt bidon şeklinde yedek depo olayını halletmek istiyorum
Erkan kardeş tavani kestirmeden once fiberden kalibini aldiriyosun. sonra kesiyosun. ust parca altin dudaginin içine giriyor. hayatta su almaz. hayalin buysa erteleme kestir kardeşim.