Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 416,349
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

ergunucyasar' Alıntı:
Hele bir sat da gör bakalım nasıl giriyor rüyalarına...Hayatının hatasını yapacaksın...

Daha satmadan giriyor rüyalarıma ama insanoğlu konfora çabuk alışıyor :D

Etiketler

Yanıltmasın seni "yalancı cennet"

İnşallah hiç ummadığın bir yerde "keşke" demezsin...

ergunucyasar' Alıntı:
Yanıltmasın seni "yalancı cennet"

İnşallah hiç ummadığın bir yerde "keşke" demezsin...

İnşallah Ergün abi,
Disco 1 olmasa birşey diyemezdim ama Disco 1 gerçekten güven veriyor.
Ben aldıktan sonra araştırmaya başladım. Çok güzel expedisyon hikayeleri okudum Disco 1 ile ilgili.
Youtube daki videolarda aracın performansının benim ihtiyacımın çok üzerinde olduğunu gösteriyor.
Arabamı pek fazla kullanmadım henüz, Umarım bir problem olmaz.

FJ40 benim için yarım kalmış bir proje oldu, birgün mali imkanlar müsait olursa tamamlarım inşallah

Mudanyalı arkadaşım ne iş toyota modellerini me bakıyorsun ;)

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC03253.jpg

DSC03279.jpg

Tepkileriniz son derece doğal arkadaşlar, land cruiser in neler yapabildiği herzaman ortada. Resimden anladığım kadarı ile FJ40 o yükü bir kereye mahsus taşımıyor, çünkü ön tampona ona göre aparat yapmış.

BJ 45' Alıntı:
Tepkileriniz son derece doğal arkadaşlar, land cruiser in neler yapabildiği herzaman ortada. Resimden anladığım kadarı ile FJ40 o yükü bir kereye mahsus taşımıyor, çünkü ön tampona ona göre aparat yapmış.

Evet haklısınız. Adamlar bu işi sürekli yapıyorlar.

Kaba bir hesapla 120cm x 70cm x 250cm x 2 = 4,2m3 4,2m3 x 800kg/m3 = 3,36 ton. Adamlar da 7 x 70 kg(zayıf adamlar) = 0,49ton

Toplamda 3,85 ton. Fazla sayılmaz ;)

Çünkü FJ40 3,5 tonluk kamyonet şasisi üzerinde yürür... ;D ;D

yalnız adamlar yaptiklari gayet dogal bir seymis gibi ki kendilieri icin rutin bir is belli oluyor bu, bir de cameraya bakıp poz vermisler yani :smiley:

evet di mi onu ben de hayretle inceledim yolu yandan bakarak goruyor... oriental dusunce sınır tanımıyor yaratıcılıkta :D :D :D :D

bu araçta fren falan nasıl tutuyor üsteki arkadaşlar yolu tarıf ediyor herhalde yolda uçurumlarla doludur herhalde ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR