Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 364,860

Etiketler
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

mergen' Alıntı:
Günaydın İsmail Bey,
Haklısın bozan Toyota olsun. Bu arada o 100'ün 105 olma ihtimali var mıdır? Eğer 105 ise Türkiye'den çıkartmamak lazım. :D

çok dikkat etmedim ama 105 de olabilir..

mdr' Alıntı:
Teşekkürler Haluk bey...

eldekilerin degerini bilelim... ;D ;D

senin canavarın yaptıgınız gezilerdeki fotolarına da bayıldım dogrusu......

ismail abi senin söylediğin gibi bu canavarlarımızın kıymetini bilmemiz lazım..resimlerdende zaten farklılık ortada değilmi????gezi boyunca aracımın resimlerini çektiler..esas şovu videoya çekmemişler. kumsalda mustafa(hilux) ile güerl manevralar yaparken çekim yapmamışlar.başka sefere..selamlar..

.. ;D

31072011340.jpg

Kasım bu neeeee ;D ;D ;D ;D

Maşallah Ahmet ustam şaha kaldırmış Toyotayı....duruşuna kurban ya....

Resimler için emeği geçen herkese teşekkürler.İzlemesi bile ayrı zevk veriyor. Bende bu resimlere bakarken iş yerinde hop oturup hop kalkıyorum :D Hayaldi hayal olucak uzun bir süre dahaa...TOYOTA...

Zekaya bak... ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

user10819_pic81339_1306093201.jpg

L.C (111).jpg

L.C (132).JPG

200 kasayı az önce gördüm trafikte yan yanaydık selam verdim indirdi camı how are you ne varyu ettik adam gazladı gitti ;D

heyecandan çekemedim , hollanda plakaydı facia durumdaydi zaten araba tanınmaz halde çamur kaplıydı

rallinin bir etabı çalıştığımız bir yer üzerinde bulunuyor inş yakalarsam foto çekeceğim

bu hilux değil , bu araçların kaporta harici herşeyi değişiyor isterseniz ferrariyi koyun yukarıya hiç fark etmez ayni arazi kabiliyeti ;D

..

Bu sıralarda 70 kasa fotografı yüklememem lazım..malum fiyatlar 40-50 aralıgına uçmuş gidiyor..80 kasayı bile geçti... ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

1B4E567E0D224DF0035C214DEFFC5C.jpg

244DA88E061C4D34C1E4244D34C1E3.jpg

dsc00126tw.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri