sağol kardeşim. her hafta sonu dağlara çıkarak hakkını vermeye çalışıyorum.aslanaybars' Alıntı:bu daha güzel olmuş gercekten
bu aracda ruh var 8) arazi ruhu doğusdan
Eyvallah,hayırlısı ile bitsin o zaman konuşuruz,ben tamamlandı sanmıştım.RedlinE' Alıntı:Sag olun beyler gorsellik benim için önemli Alt yapisinida elinden geldigince modifiye etmeye çalişiyorum ama yapilabilecek şeyler sinirli.
Recep abi intercooler işi biraz karişik benim gibi motor ustune taktiginda yarari olmamasi gibi bir durumu yok. Ben tam bitiriyim telleşiriz beraber yorumlariz. Ayrica ist ye geldiginde aracida test edersin ustanin arabami kullanmasindan zevk alirim.
Ziya abiii kardeşine hiç nescafe ismarlamiyosun bu aralar
http://www.dailymotion.com/video/xijxrz_video-video-php-v-10150157442199231-oid-130324537030987-comments-set-t-547958608-type-1_autoMOBİDİK' Alıntı:eyvallah..
MOBİDİK' Alıntı:sağol kardeşim. her hafta sonu dağlara çıkarak hakkını vermeye çalışıyorum.
Ayna dir mucahitRedlinE' Alıntı:on tampon su deposu da kaputdaki ne kamara dicem ? nevigasyon olsa orda olmaz ama içerde ciddi bir alet var.
RedlinE' Alıntı:yok digil ayna olsa tersde olur. arti içerde acisinda işe yaricak birşey yok.