Toyota alma Arefesindeyim; Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amanos80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,743
Ynt: Toyota alma Arefesindeyim; Yardım Lütfen

Size fikir vermesi açısından bir resim ekleyeceğim,ben donanım açısından,güç açısından ve özellikle arkadaş gurubumla istediğim yere isteğim ekipmanla gitmek açısından Toyota LC ye biniyorum.Ama kalkıp bu isteklerimi karşılayacak araca binerken yakıt,vergi ve benzeri şeyleri sorun edersem bu yanlış olur.Umarım yardımcı olabilmişimdir,hayırlı akşamlar.

2009 offroad oyunlari 057.jpg

2009 offroad oyunlari 058.jpg

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Size fikir vermesi açısından bir resim ekleyeceğim,ben donanım açısından,güç açısından ve özellikle arkadaş gurubumla istediğim yere isteğim ekipmanla gitmek açısından Toyota LC ye biniyorum.Ama kalkıp bu isteklerimi karşılayacak araca binerken yakıt,vergi ve benzeri şeyleri sorun edersem bu yanlış olur.Umarım yardımcı olabilmişimdir,hayırlı akşamlar.
Tabiiki, anlıyorum. Haliyle her şey gelip ekonomik duruma dayanıyor. Biz bir LR. ve iki daihatsu olarak, amatör olarak (OSMANİYE) Amanos dağında ki yaylalarımızda dolaşıyor ve yakın kırsallarda günü birlik turlar yapıyoruz. (Yeni başladık) Haliyle araçların bagaj hacimleri de küçük , o yüzden bir arayış içindeyim. Umarım bir gün bir turda karşılaşırız. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler...

O yasdakı bır arac ıcın ıyı para, bırde masraf edersenız veya cıkarırsa 3o gecer gerısını sız dusunun bence degmez..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR