Sizin aracınız sonuç olarak otomobil olarak geçiyor. 2 çocuklu( 9 ve 4 yaş) aile için custom uzun şasi önerir misiniz) daha önemlisi sonuçto 9 koltuklu bir araç. Ancak ben 5 koltuğu evde bıraksam trafikte sorun yaşar mıyım?kamp alanlarına baglı kalmayacaksanız tam donanımlı bir campervan avantajlı. ancak bir çok sahil yerinde sezonda karavan ve campervan parkedemez levhası var.
herkese gönüllerince güzel kamp araçları ve iyi gezmeler dileklerimizle.kalın saglıcakla
önemli olan gezmek.Mesut Beyin dedigi gibi araç size uymuyorsa siz araca uyum saglayın.
insanlar otostop ve sırt çantaları ile yada bisiklet arkası karavanlarıyla dünyayı geziyor.
gezerken dogayı kirletmemeyi, çöplerimizi oracıklara bırakmayı uyanıklık saymamayı ögrenebilirsek kampçılık daha keyifli olur. bu sene her yerde inanılmaz plastik ve aluminiyum atık gördük.gürültü kirliligi de çok fazlaydı.
Tavan heki olursa yaz kampları icin iyi olur.5 koltugu muayene zamani takıp sonra çıkartabilirsinizSizin aracınız sonuç olarak otomobil olarak geçiyor. 2 çocuklu( 9 ve 4 yaş) aile için custom uzun şasi önerir misiniz) daha önemlisi sonuçto 9 koltuklu bir araç. Ancak ben 5 koltuğu evde bıraksam trafikte sorun yaşar mıyım?
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu cevap bana yeterliTavan heki olursa yaz kampları icin iyi olur.5 koltugu muayene zamani takıp sonra çıkartabilirsiniz
.zaten firma koltuk cıkartarak kullanabilmek ıçin sabit koltuk yapmamış.reklamında da bunu belirtiyor.
Day van denilen içerisindeki emniyet kemerli onaylı koltuk yataga dönüşebilen basit campervanlar üreticiler tarafından tercih edilmeye başlandı.bunlara CAMPINGBOX eklenerek çok kullanışlı hale geliyorlar.
Bunlara örnekler,
poessl citroen vanster, poessl vito vanstar,vw california beach,adria active base, transit custom tinkervan,tourneo custom tinkervan, autocampers transit custom day van.Bunlara İngiltere'den bir örnek daha
B-Active van conversion for VW T6 T6.1 Transporters by Mal-VW
Coastliner van conversion for VW T6 T6.1 Transporters | Mal-VW
SWB Day Van
Coastline | Revampavan VW Camper Van | Bournemouth, Dorset UK
Shoreline | Revampavan VW Camper Van | Bournemouth, Dorset UK
Day Van VW T5 T6 Camper Conversion | Ecowagon VW Conversions
Denby Weekender Campervan Conversion | Denby Campervans
Denby Weekender Campervan Conversion | Denby Campervans
Comfortline Camper
Vauxhall reveals new campervan
USA den örnek:
2020 Mercedes-Benz Metris Weekender Reportedly Priced at $70,000
Metris Weekender | Mercedes Metris Camper Vans — Mercedes Metris Camper Vans
WEEKENDER | reconcampers
Flexible Backroad camper van beats Mercedes Weekender launch and price
Polonya'dan örnek
Wavecamper - CAMPER EASY SHORT/LONG
Harika olmuş. Pek yakışmış maşallah.Transit custom 5+1 sca pop up roof montajını yaptirdik.iceride 172× 190 cm yatak olabilen oturma grubu ve dısarida kullanim icin evye ve aygaz mini bek ocak mevcut.karavana bir adım daha yaklastık.
Sırada iç mutfak unitesi ve katlaTransit custom 5+1 sca pop up roof montajını yaptirdik.iceride 172× 190 cm yatak olabilen oturma grubu ve dısarida kullanim icin evye ve aygaz mini bek ocak mevcut.karavana bir adım daha yaklastık.
Ne kadara mal oldu?
Ozelden yazdımSırada iç mutfak unitesi ve katla