Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr...Sevgili Haldun un ardında bıraktığı aslan sütünden bembeyaz dümensuyundan zevkle yol aldığımız Töre Gezisi gerçek bir "karavancılığa çağrı"...Oğuz'un herzamanki görüntüleme ustalığı ile birleşince harika bir gezi anısı olarak uzun yıllar belleklerimizde yer edecek.Haldun'un Viranşehir civarlarından bastığı kalayların 2004 de aynı yerlerde bastığım kalaylarla birleşip ilgililerin kulağına varacağını umuyorum. Eşime ara sıra diyorum ki "dört amortisörümüzüde değiştirdik , artık Viranşehirden öte geçebiliriz".Bu iki "yoldaş" ın daha daha uzun yıllardaki, yollardaki anason kokulu güzel anlatımlarını, harika fotoğraflarını dört gözle bekliyoruz.Sevgiler,Rüzgar
Ynt: Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr...
Sevgili Haldun un ardında bıraktığı aslan sütünden bembeyaz dümensuyundan zevkle yol aldığımız Töre Gezisi gerçek bir "karavancılığa çağrı"...
Oğuz'un herzamanki görüntüleme ustalığı ile birleşince harika bir gezi anısı olarak uzun yıllar belleklerimizde yer edecek.
Haldun'un Viranşehir civarlarından bastığı kalayların 2004 de aynı yerlerde bastığım kalaylarla birleşip ilgililerin kulağına varacağını umuyorum. Eşime ara sıra diyorum ki "dört amortisörümüzüde değiştirdik , artık Viranşehirden öte geçebiliriz".
Bu iki "yoldaş" ın daha daha uzun yıllardaki, yollardaki anason kokulu güzel anlatımlarını, harika fotoğraflarını dört gözle bekliyoruz.
Sevgiler,
Rüzgar
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız