Toplamak için m38 veya 79 Model Cj5 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gencu_22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,561

gencu_22

Yeni Üye
selam toplamak için ucuz yollu m38 yada 78-79 cj5 arıyorum bütçe 4.000-5000tl yardımcı olursanız sevinirim iyi günler kolay gelsin

Etiketler
Ynt: Toplamak için m38 veya 79 Model Cj5 Arıyorum

http://www.sahibinden.com/lpg_li_orjinal_motoru_uzerinde_4x4_williyz_jeep-12WQQaXQQ6032075WQQpXQQdisplayitem bu adreste var bitane begenirsen bak istersen

yada o adresi deilde buna bak arac resimlerdeki gibiyse eger bu fiyata kacmazz http://www.sahibinden.com/pes_artik_1954_willys-20WQQaXQQ10477519WQQpXQQdisplayitem

selam,,ilgilenirsen 77 var bende resimleri ekllerim ptesi veya sali>>

arkadasm ekle fotoları bizde gorelmm belki satısına bizde vesile oluruz belki:smiley:

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim elde olmayan sebeplerden dolayı bu projeye ara vermek zorunda kaldım herkese ilgisi için tekrar teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR