Ynt: Tofaş'ın Dakar Doblosu
saffet üçüncünün sponsor kaçırmasına sebep olan müsrifliği konusunda hem fikirim.doğuş grubununda paralarını seat cuplarda,porsche cuplarda harcadı.serdar bostancı nın ford da yakaladığı çizgi yakalanabilir,ford takımı gibi bir sürü genç yetenek keşfedilebilirdi.bizde hala ethem genim,serkan yazıcı,ercan kazaz,volkan ışık,uzun bi süre nejat avcı(allahtan oğlu aldı direksiyonu elinden)vs seyretmez yeni yetenekleri seyrederdik.anlattıklarınızı 80 90 da iskender atakunen ve yusuf aramacı malboro ve castrol e yaptılar.
polemik konusunda haklısınız.insanların bilgilenmek için okudukları yerleri tartışmayla işgale,iki dakikada bir takip ettiğiniz konuda filanca bişi yazdı mesajı almalarına gerek yok.
vural ak gitti gitmedi konusunda ısrar sebebime gelince,vural ak ı hiç tanımam,ancak uzun süre ülkemiz bayrağı taşıyan araçlarla rallyraid,ve crosscontry müsabakalarını izlemiş olması ,üzerime vazife olmamasına rağmen kutlu torunlar,kemal merkit le birlikte saygı hakettiklerini düşünmemdendir.ben daha önceki konu başlığındada yazdığım gibi eurosport ve basın kanalıyla dakar takip ediyorum.sizin alaycı uslubunuzunda gazıyla sert olabilecek cevaplar yazdım ancak seviyenin düşmemesi içinde üzerime düşeni yaptım.anlattıklarınızdan tofaş abarth rally team e çok yakın hatta içinde olduğunuz anlaşılıyor.vural ak mevzuu zaten konu başlığı ile alakasız.kendi hesabıma izleyenlerin kafasını şişirdiğim için konu takipçilerinden özür dilerim 1986 87 yıllarında bilezikçi çiftliğinde yapılan camel elemeleri,o yıllarda camel sponsorluğunda yapılan offroad yarışlarından bu yana ulşabildiğin tüm yarışları izlemeye çalıştım.şileli olmam sebebiyle yılda en az 1 kere günaydın rallisi izlemek mecburiyetimiz vardı.ikinci gün etaplar bizim köylerden geçerdi.crosscountry, rallyraid, rallicross ,ralli tırmanma pist endurance seyrettim.dakar izlemedim ama niçin bunlar arasında dakar zirvede anlıyabilecek kadar yarış seyrettim.paylaşımınız içinde teşekkür.hem traktör restorasyonunuzu,hem gd300 konu başlığınızı hemde doblo konusunu ilgiyle takip ediyorum.