Tipik Türkish Yalanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,536

997799

kings go ahead
Yer
çorum
* Hallederiz.

* Yarın tamam.

* Öğle tatili yapmıyoruz..

* Hiç acıtmayacak.

* Yüzünü gören cennetlik.

* Abi , abla zahmet olmuş.

* Telefon numaran silinmiş ,eski telefonda kayıtlıymış.

* Şimdi ben de seni arayacaktım.

* İsterseniz parasını verelim.

* Orijinal yedek parcası.

* Telefon şehirler arasına kapalı.

* Burada torpil geçmez.

* Girilmez levhasını görmedim.

* Yemeğe kalın.

* Çok üzüldüm ya.

* Her bedene uyar.

* Davetliydik ama gitmedik.

* Bu saaten sonra çağırsada gitmem.

* Bu kızı kimler kimler istedi.

* Bu kızı ne avukatlar mühendisler istedi de varmedik.

* Herkese eşit zam yapıldı.

* Hatırası var.

* Herşeyin en iyisine layıksın.

* Ben zaten böyle olacağını biliyordum.

* Emrin olur.

* Arkasından değil, burada olsun yüzüne de söylerim.

* Bir kereden birşey çıkmaz.

* Bilsem söylemez miyim?

* Ayip ettin valla kimseye soylemem

* Kolay gelsin herkese,

* Aradım valla yoktun...

Etiketler

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar

beni de da buraya yönlendirdiler(otoparkta yer kavgası yapan ,karşıdakiden önce park edilince verilen cevap;bugün ssöylendi daha ;) )

ferdane gül' Alıntı:
bu arada önceden de yazmıştım bu türk bayragı çok güzel ....bende eklemek isterim mümkünmü? ;)
Teşekkürler mümkün tabiki... img kodunu imza yerine yapıştırın...Ben photobuckete yükledim oradan kopyala yapıştır yaptım....

59cfc59437e5qz3hg3.gif

Sizde bir deneyin çıkabilir...Çıkmaz ise Türk bayrağı avatarını kendi bilgisayarınıza yükleyip sonrasına photobuckete yükleyip img kodunu kimlik bilgisinden imza bölümüne kopyalıyabilirsiniz...Saygılar

deniyorum ama hala yapamadım,denemeye devam
hasanfb' Alıntı:
Teşekkürler mümkün tabiki... img kodunu imza yerine yapıştırın...Ben photobuckete yükledim oradan kopyala yapıştır yaptım....

59cfc59437e5qz3hg3.gif

Sizde bir deneyin çıkabilir...Çıkmaz ise Türk bayrağı avatarını kendi bilgisayarınıza yükleyip sonrasına photobuckete yükleyip img kodunu kimlik bilgisinden imza bölümüne kopyalıyabilirsiniz...Saygılar

türklerin ölmeden önce söyledikleri sözde "bize bişey olmaz abiiii" sanırım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri