THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,312

Etiketler
Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011

DSC_0642.jpg

DSC_0643.jpg

DSC_0645.jpg

DSC_0649.jpg

olcaytogezer' Alıntı:
geçen haftadan bu yana daha da kazılmış, gittiğimizde de 3 insa çalışıyordu.... ;D ;D

benim için Lopez ve Siltaş bu sene için bitti ;D ;D ;D

;D ;D
Ben bitirmelik süper bakir bir yer biliyorum... :smiley:
polonezde... bu hafta sonu gidelim derim... biz hava kuruyken gitmiştik geçen sene 2-3 kere... o zaman bile bayağı yorucuydu :smiley:

Günaydın arkadaşlar... :smiley: cocuğum arada sırada çalışmak iyidir öyle hep yatmak olmaz ..baktım senin halın yok iş başa düştü ama baya zevkliydi ya.... ;) hem sizlere yardım etmiycemde kime edicem kardeşim.... :D ama ben orayı tuttum her zaman giderim oraya baya zevkliydi....Kürşatım pek kahramanlık yapmaya gerek yok baktın geçmiyor dayan vince... ;D onunda zevkini cıkaralım dedik..... ;) bu arada olcayto kardeşim güzel kareler yakalamış ellerine sağlık.....

Barbaros kardeşim yerin her zaman hazır düşünmene bile gerek yok.... ;) bu arada araba ne oldu hayırdır..?

red34' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar... :smiley: cocuğum arada sırada çalışmak iyidir öyle hep yatmak olmaz ..baktım senin halın yok iş başa düştü ama baya zevkliydi ya.... ;) hem sizlere yardım etmiycemde kime edicem kardeşim.... :D ama ben orayı tuttum her zaman giderim oraya baya zevkliydi....Kürşatım pek kahramanlık yapmaya gerek yok baktın geçmiyor dayan vince... ;D onunda zevkini cıkaralım dedik..... ;) bu arada olcayto kardeşim güzel kareler yakalamış ellerine sağlık.....

Abi biz 2 hafta üst üste gittik 1 araç geçti ordan oda ilk geçendi sonra geçilmez oldu hepimiz vinçledik :smiley: Sadece soldan geçiliyor denk getirebilirsen ve biraz hızlı girersen

aslında bir gün gidip yarım saat kürekle çalışsak geçilir hale gelir ufacık bir tümsek difransiyeli tutuyor ;D

Olcaytu abi ellerine sağlık fotolar sayesinde biraz kendimize geldik vinçleme konusunda ustasın senden ders almak lazım ;D ;D ;D gerçi toyotosu olanın viçle işi olmaz demiş birileri ama arazıde tüm araçlarda toyota gibi olmuyorki ;D ;D ;D tabiki arkadaşları çekmeye lazım lafın kısası imrenerek izledim bize bu hareketler biraz uzak olacak bir eşşeklik edip daha iyisini alacaz diye aracı sattık şimdi ahlar vahlar sizleri seyrederek avunuyoruz (gittiğimiz yerlere toplu taşıma olsa geleceğimde ;D ;D ;D toplu taşıma yok malesef)

valla orası hep öyle olsun bence... :D dediğin gibi sol taraf idare ediyor ama bir dahaki sefere sağ tarafı deneyeceğim... ;D

yok kürşat.. bence sol taraf artık çok tehlikeli... eğer hızlı gelip arabayı sola çıkarırsan, tahminim tekrar sağ tarafa çekeceği... ve büyük ihtimalle araba yan yatacaktır.. şu an ki çukurun açısı 22 derece civarında... yan yan 22 derecelik bir yere gelinirse sanırım yan yatar... birde ben bayağı kaptırıp geldim aşağıdan... ne yaparsan yap hoplaya zıplaya sağdaki kanala alıyor seni ;D ;D ;D kaçış yok yaniii...

Valla iyi eğlenmişsiniz, foto paylaşımı için teşekkürler ellerinize sağlık.
Selamlar

mertozzy' Alıntı:
yok kürşat.. bence sol taraf artık çok tehlikeli... eğer hızlı gelip arabayı sola çıkarırsan, tahminim tekrar sağ tarafa çekeceği... ve büyük ihtimalle araba yan yatacaktır.. şu an ki çukurun açısı 22 derece civarında... yan yan 22 derecelik bir yere gelinirse sanırım yan yatar... birde ben bayağı kaptırıp geldim aşağıdan... ne yaparsan yap hoplaya zıplaya sağdaki kanala alıyor seni ;D ;D ;D kaçış yok yaniii...

ya aslında soldan efendi efendi gidiliyordu biz geçtik daha önce, ama sonra birkaç başarısız sola geçme denemesi olunca ve orda patinaj çekip kazınca araçlar sola geçmek zorlaştı araçları sağa atıyor dediğin gibi, çok hızlı girersende soldaki ağaca girme şansın var. Ben sağı denemek istedim arabanın ön tekeri yarım metre havalandı durdum , orda bir hafriyat çalışması yapmazsak imkansız ora vinçsiz, belki 35 extreme yada 38 lastikli araçlar anca, geçen hafta fazla zorlayıp şaft kırdı bir araç orda fazlada hızlı girmemek lazım :smiley:

Tempus' Alıntı:
ya aslında soldan efendi efendi gidiliyordu biz geçtik daha önce, ama sonra birkaç başarısız sola geçme denemesi olunca ve orda patinaj çekip kazınca araçlar sola geçmek zorlaştı araçları sağa atıyor dediğin gibi, çok hızlı girersende soldaki ağaca girme şansın var. Ben sağı denemek istedim arabanın ön tekeri yarım metre havalandı durdum , orda bir hafriyat çalışması yapmazsak imkansız ora vinçsiz, belki 35 extreme yada 38 lastikli araçlar anca, geçen hafta fazla zorlayıp şaft kırdı bir araç orda fazlada hızlı girmemek lazım :smiley:

dün önümde sinan vardı... yaklaşık 10 dk süren bir kazı çalışması yaptı... ya bende sağdan gideyim dedim... bana gitme dediler.. sağdan hızlı bir geliş bir ihtimal orayı geçirtebilir... amaaaa... ön takım için garantisi yok... bildiğin 50 cm falan çamurdan bir düz duvar var artık orda ;D ;D
yanii pek yakında vinçle bile zor geçilir bir yer olacak ;D

olsun olsun bir daha deneyelim biz orayı... ;D tabii ben adana dan döndükten sonra.... ;) kardeşim güzelim yeri mahfettiniz ya...kazı çalışması yapmayın orada... yada bol bol kazın metroya yardımcı oluruz.... :D

yok abi hızlı girilmez oraya, hızlı girdiğinde difransiyel ilk vuran şey, lastikler sonra geliyor ;D oturt difransiyeli oraya hızlı gelip sonra direk ön lastikleri değiştir krikosuz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR