The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,569
Ynt: The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010)

nerde görüyosunuz araçları aynı sitedemiyiz acaba

Etiketler

Arkadaşlar forumunuzun tümünü zevkle okudum .. pekte sık görülmeyen bir türden ... değişik olduğu kadar... eğlenceli olduğundanda emin olduğum bu etkinlği gerçekleştiren bütün arkadaşları kutlarım... ayrıca forumdaki paylaşımlar içinde teşekkürler .. :smiley:
forumun başlarında bir arkadaşın eleştirdiği gibi benide buradaki paylaşımlardan tek rahatsız eden şeyin MOTORLU TESTERE SESİ olduğunu söylemek zorundayım... o eleştiriyi yapan arkadaşa aşırı sert tepkiler verdiğinizide okudum ... bence haksızlık ettiniz... sadece devrilen ağaçları kesiyor olabilirsiniz... siz birçok kişiden daha bilinçli olarak doğaya saygılı olabilirsiniz ama yinede motorlu testere kullanıyorsanız.. helede bunu video kayıtı olarak sitede yayınlıyorsanız (Gezenbilir doğaya Saygılı Off road Manifestosunda böyle bir uygulama yok... zaten olmamalıda ... ) haliyle bu türden sorulara muhattap olursunuz buda çok doğaldır.. eleştirilere daha tahammülkar olup daha saygılı yanıt vermelisiniz diye düşünüyorum.. bizde off road yaparken bazan ne kadar dikkat etsekte doğaya zarar veriyoruz bunu hicbirimiz yadsıyamayız ... ama sizlerinde yazdığınız gibi bunu makul ölçülerde azami gayret sarfederek en aza indiriyoruz... ( başkalarının çöpünü dahi toplamak gibi .. )
selamlar / keyifli paylaşımlar ...

ertuğrul bey selam,

o arkadaşa aşırı tepki vermemizin sebebi sadece o yazdığı değil. daha önceden gelen başka konularda olduğu için bu tip tepki verdik.
motorlu testereye gelince. biz sitedeki pek çok arkadaş gibi sadece kemerburgaza yada başka yerlere gidip çamurlarda offroad yapmıyoruz. forumdan da gördüğünüz gibi daha çok macera türü offroad yapıyoruz. gece ormana girip sabah çıkıyoruz. o video çekilmiş ağacı balta ile kesmeye kalksaydık sanırım 3 saatimizi alırdı. düşününki biz bu ağacı kestikten sonra yola devam ettik ve yaklaşık 5 saat sonra ormandan çıkabildik.

saygılar.

mertozzy' Alıntı:
ertuğrul bey selam,

o arkadaşa aşırı tepki vermemizin sebebi sadece o yazdığı değil. daha önceden gelen başka konularda olduğu için bu tip tepki verdik.
motorlu testereye gelince. biz sitedeki pek çok arkadaş gibi sadece kemerburgaza yada başka yerlere gidip çamurlarda offroad yapmıyoruz. forumdan da gördüğünüz gibi daha çok macera türü offroad yapıyoruz. gece ormana girip sabah çıkıyoruz. o video çekilmiş ağacı balta ile kesmeye kalksaydık sanırım 3 saatimizi alırdı. düşününki biz bu ağacı kestikten sonra yola devam ettik ve yaklaşık 5 saat sonra ormandan çıkabildik.saygılar.
Öncelikle aşırı tepki verildiğini anlamanıza yardım eden; daha sonra aşırı tepki verdiğini kabul eden her 2 arkadaşada teşekkürler:smiley: Bu arada daha önce başka konularda başka tepkilerim olmadı.. Daha önce yazdıklarıma ve sitedeki muhabbet ettiğim arkadaşlarıma beni tanıyanlara:smiley: sorabilirsiniz. Beni tanıyormuş gibi daha öncede böyle şeyler yazdığıma dair bi ima sezdim ama böyle birşey mümkün değil.Yazdığım yorumlara bakabilirsiniz! Denildiği gibi aşırı tepki verdiniz ben bir söyledim siz azarlarmış gibi bin şey söylediniz. Bir kere eleştirilere açık olmalısınız, he yanlış anlaşılan bir durum varsa uygun bir dille açıklarsınız zaten karşınızdaki aptal değilse özür diler kapanır ama siz ve diğer arkadaşlar hakaret edip kavga etmeyi yeğleyip niyeyse üste çıkmaya çalıştınız. uzun uzadıya kendini bilmez .... falan gibi hakaret boyutunda yorumlara maruz kaldım.. Ben kimseyle polimiğe falan firmek istemedim bunuda uzun uzadıya yazdım. Her neyse hala yanlış anlaşılmak istemiyorum ve zevkle izliyorum sitedeki bir çok arkadaştan davet alıyorum şu anda gezilere katılmak için. Özellikle bir çok üye arkadaş bana çok sert tepki gösterildiğine dair özel mesajlar atıyor.Hazır konu açılmışken bunuda belirtmek istedim.:smiley: Gezenbilir üyesi olmaktan çok mutluyum. Zevkle takipteyim. :smiley:

Off_Road' Alıntı:
Arkadaşlar forumunuzun tümünü zevkle okudum .. pekte sık görülmeyen bir türden ... değişik olduğu kadar... eğlenceli olduğundanda emin olduğum bu etkinlği gerçekleştiren bütün arkadaşları kutlarım... ayrıca forumdaki paylaşımlar içinde teşekkürler .. :smiley:
forumun başlarında bir arkadaşın eleştirdiği gibi benide buradaki paylaşımlardan tek rahatsız eden şeyin MOTORLU TESTERE SESİ olduğunu söylemek zorundayım... o eleştiriyi yapan arkadaşa aşırı sert tepkiler verdiğinizide okudum ... bence haksızlık ettiniz... sadece devrilen ağaçları kesiyor olabilirsiniz... siz birçok kişiden daha bilinçli olarak doğaya saygılı olabilirsiniz ama yinede motorlu testere kullanıyorsanız.. helede bunu video kayıtı olarak sitede yayınlıyorsanız (Gezenbilir doğaya Saygılı Off road Manifestosunda böyle bir uygulama yok... zaten olmamalıda ... ) haliyle bu türden sorulara muhattap olursunuz buda çok doğaldır.. eleştirilere daha tahammülkar olup daha saygılı yanıt vermelisiniz diye düşünüyorum.. bizde off road yaparken bazan ne kadar dikkat etsekte doğaya zarar veriyoruz bunu hicbirimiz yadsıyamayız ... ama sizlerinde yazdığınız gibi bunu makul ölçülerde azami gayret sarfederek en aza indiriyoruz... ( şkalarının çöpünü dahi toplamak gibi .. ) keyifli paylaşımlar ...

İşte budur... cevap tahammülkar... Hani arabalarınız battığında gösterdiğiniz tahammülü ayrıyetten diğer canlılara, kedilere köpeklere , doğaya gösterdiğniz tahammülü iyi veya kötü doğru veya yanlış bir eleştiri yapmış bayana:!!!!!!!nezninde insana.....tahammül göstermek............lbende bunu anlatmaya çalıştım ama anlatamadım malesef... Tabiki ormanlarada giricez denizede doğayada.. En az zararı vererek ama hiç zarar vermiyoruz demek yalan bunu hepimiz biliyoruz. Yaptığnıız ÖZELEŞTİRİ için özellikle teşekkür ediyorum :Başka söze gerek yok...

Bu forumdaki paylaşımları okuduktan sonra ilk mesajımı yazarkenki amacım tabiidirki konuyu mahkeme etmek yada bilirkişilik değildi.. ve zaten olamazdıda ... amaç mümkünse yanlış anlamaları gidermekti... konunun heriki muhattabındanda genel anlamda anlayışlı cümleler duyduğumuza göre konu bence tatlıya bağlandı ...
Zaten Gezilerimiz Bahane Yeni Dostluklar Şahane ... :D değilmidir .... ::smiley:
mümkünse bu mesajların üstüne birkaç görsel ekleyelimde konuyu geride bırakalım ... :smiley:
herkese keyifli paylaşımlar ... nice yeni dostluklar diliyorum ...

:smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC08968.jpg

DSC09020.jpg

DSC09070.jpg

Videoları izlerken o an orada olan arkadaşların ne derece keyif aldıklarını tahmin etmek çok zor değil.
Elektrikli testere olayına gelince ben önce vayyyy motocroscular, hemde o saatte... ne güzel denk gelmişler dedim.
Her ne kadar iyi niyetli olsakta bu tip durumlarda resmin veya videonun altına kısa bir açıklama mantıklı olabilir.
Ama şuda var offroad geleneğinde zaten doğayla dost olarak yol amak gerekliliği ve bu siteyede bu video konuyorsa iyi niyetle konduğudur.
Bu durumdan dolayı arkadaşların tepkilerini anlayabiliyorum.Bu kadar dikkat ederken orman katliamcısı gibi görünmek insanın ağrına gider.
Sonuç olarak süper bir gezi olmuş.Ellerinize sağlık...

Off_Road' Alıntı:
Bu forumdaki paylaşımları okuduktan sonra ilk mesajımı yazarkenki amacım tabiidirki konuyu mahkeme etmek yada bilirkişilik değildi.. ve zaten olamazdıda ... amaç mümkünse yanlış anlamaları gidermekti... konunun heriki muhattabındanda genel anlamda anlayışlı cümleler duyduğumuza göre konu bence tatlıya bağlandı ...
Zaten Gezilerimiz Bahane Yeni Dostluklar Şahane ... :D değilmidir .... ::smiley:
mümkünse bu mesajların üstüne birkaç görsel ekleyelimde konuyu geride bırakalım ... :smiley:
herkese keyifli paylaşımlar ... nice yeni dostluklar diliyorum ...

:::::::::::smiley:))))))))))))))))))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR