Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010
Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010
evetttt tşk yazısına gelince..... the team 34 gibi bir ekibe sahip olduğum için ne kadar övünsem azdır dostlar.....öncelikle ekip ruhu ve birlikteliği en ufak bir art düşünceye kapılmadan birbirimize yardıma koşmamız elimizden gelen yardımı yapmamız artık bizim yavaş yavaş bir off-road ruhuna erişeceğimizi gösteriyor....bu gezimiz bence harika gecti sadece Kürşat kardeşim katılamadı ama oda hayatının hatasını yaptı.... öncelikle araclarımızla yol şartlarına uyumumuz ve disiplinli sürüşümüz takdire şayandı kimse kimseyi sollamadan sıralamaya dikkat ederek ve birbirini kollayarak başarılı bir gezi gerçekleştirdik......gezimizi anlatabilmek için orada yaşamak lazımdı şahsen benim tadı tamağımda kaldı diyebilirim... özelliklle sınır biölgesindeki orman içi geçişlerde ve orman içindeki köprü yapım aşamasındaki özveri gayret her türlü takdire şayandır. ben buradan özellikle CEM...MERT...TOLGA...AYTUĞ kardeşlerime herkesin önünde tşk ederim ...sizin gibi kardeşlerim olduğu için ne kadar sevinsem azdır....bu arada Burak kardeşimin tecrübeleri ve sakinliği içinde ayrı tşk lazım...tabiki Olcayto nun da lojistik ve fotoğraf desteği unutulacak gibi değildi ....gezilerimizde yanımızda bulunarak bizlere desteklerini esirgemeyen sevgili eşlerimizede kocaman bir TEŞEKKÜR etmezsek ayıp olur.... kısacası hepiniz sağolun varolun elleriniz ayaklarınız dert görmesin bütün ekibimin gözlerinden öpüyorum......
Günaydın Team34 ekibi
Eğlenceli bir haftasonundan sonra yüzlerinizde oluşan gülümsemeler hiç eksik olmasın ;D
Resimler çok çabuk tarafından bitiyor, dönüp dönüp tekrar bakıyorum, hadi lütfen devamını da yükleyinde sabah sabah gözümüz gönlümüz açılsın
evet bülent kaptan....
bizde yaptığımız devrime uyarak bizimle ormana girdiğin için sana sonsuz teşekkür ederiz.. inanılmaz zevkli bir geziydi... ben hayatımın gezilerinden birini yaptım..
bundan sonrada gezilerimizin bundan daha keyifli olacağına eminim... ;D
ve bende biraz foto yükleyeyim... birazda video...