Ynt: The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı
Valla arazi de kullanmadım pek ama günlük her alanda, özellikle spor aktivitelerimde kullanıyorum. İyi bir ayakkabı ,memnun değilim diyemem ama mükemmel de diyemem.
karkurdu' Alıntı:
Valla arazi de kullanmadım pek ama günlük her alanda, özellikle spor aktivitelerimde kullanıyorum. İyi bir ayakkabı ,memnun değilim diyemem ama mükemmel de diyemem.
geçen ay istanbuldayken bu tarz bi ayakkabı alayım dedim.
gittiğim mağazada north face'in bikaç modelini denedim ama hiçbirinde rahat edemedim.
ayakkabının içinde topuğumun yanlarında bariz boşlık kaldı. halbuki boğazı bileğimi tamamen kavramıştı.
velhasıl kelam, denemeden almayın derim arkadaşlar. o mağazada benim numaramda başka hoşuma giden bişe de olmadığından o gün ayakkabı alamadan çıkmıştım. ama north face'lerden birini alsaydım da zaten pişman olurdum o kalıbı yüzünden.
kullanıcıya uygun olması lazım en başta.
gerçi bot olarak kullandığım millet bouthan 'dan sonra hangi ayakkabı keser beni orası mechul muhtemelen beklentilerim yüksek artık
Ben de Çarşamba gunü Ankara Turan Güneş Karspordan vibrex Tabanli olan modelini 170 TL ye aldım. Ankara shopping fest nedeni ile indirimi fiyatı bu oluş. Ayağa uyumu konusu çok önemli. Ben normalde 46.5 giyerim. Ancak bu modelin 45.5 ayağıma tam oturdu.
KEEN OUTDOOR AYAKKABI-BOT VE SANDALETLERİ HAKKINDA
KEEN OUTDOOR AYAKKABI VE SANDALETLERİ HAKKINDA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HER ŞEY İÇİN BİZE AŞAĞIDA Kİ FACE BOOK ADRESİMİZİN LİNKİNİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.