The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,605

Etiketler
Ynt: The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı

Valla arazi de kullanmadım pek ama günlük her alanda, özellikle spor aktivitelerimde kullanıyorum. İyi bir ayakkabı ,memnun değilim diyemem ama mükemmel de diyemem.

karkurdu' Alıntı:
Valla arazi de kullanmadım pek ama günlük her alanda, özellikle spor aktivitelerimde kullanıyorum. İyi bir ayakkabı ,memnun değilim diyemem ama mükemmel de diyemem.
dayanıklı bir spor ayakkabısı anladığım kadarı ile.

Şimdilik dayanıklı gibi duruyor :smiley:

Merhaba Tekrar,
Fiyat konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi firma adı ve adresiyle.
tşk.

Ben Rize'de yaşıyorum ve bu ürünlerin hiçbiri burada satılmıyor. Bunları alabileğim bir internet sitesi tavsiye eder misiniz bana

Merhaba

Fantomspor.com.tr
adreanalin.com.tr

Forumda MErt kığılı var nick adı deep onun mağzası var ona sorabilirsiniz

geçen ay istanbuldayken bu tarz bi ayakkabı alayım dedim.

gittiğim mağazada north face'in bikaç modelini denedim ama hiçbirinde rahat edemedim.

ayakkabının içinde topuğumun yanlarında bariz boşlık kaldı. halbuki boğazı bileğimi tamamen kavramıştı.

velhasıl kelam, denemeden almayın derim arkadaşlar. o mağazada benim numaramda başka hoşuma giden bişe de olmadığından o gün ayakkabı alamadan çıkmıştım. ama north face'lerden birini alsaydım da zaten pişman olurdum o kalıbı yüzünden.

kullanıcıya uygun olması lazım en başta.

gerçi bot olarak kullandığım millet bouthan 'dan sonra hangi ayakkabı keser beni orası mechul :D muhtemelen beklentilerim yüksek artık :p

Ben de Çarşamba gunü Ankara Turan Güneş Karspordan vibrex Tabanli olan modelini 170 TL ye aldım. Ankara shopping fest nedeni ile indirimi fiyatı bu oluş. Ayağa uyumu konusu çok önemli. Ben normalde 46.5 giyerim. Ancak bu modelin 45.5 ayağıma tam oturdu.

Saygılarımla,

Burak

KEEN OUTDOOR AYAKKABI-BOT VE SANDALETLERİ HAKKINDA

KEEN OUTDOOR AYAKKABI VE SANDALETLERİ HAKKINDA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HER ŞEY İÇİN BİZE AŞAĞIDA Kİ FACE BOOK ADRESİMİZİN LİNKİNİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

http://www.facebook.com/keenturkey

3435_474685685904558_1281492347_n.jpg

12045_486454968060963_1531655382_n.jpg

561561_485776354795491_891659348_n.jpg

601404_482851215088005_1707179924_n.jpg

KEEN OUTDOOR AYAKKABI VE SANDALETLERİ HAKKINDA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HER ŞEY İÇİN AŞAĞIDA Kİ FACEBOOK LİNKİMİZİ TIKLAYARAK BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

http://www.facebook.com/keenturkey

BRYCE.jpg

NEWPORT.jpg

KEEN LOGO.jpg

KETCHUM  (1).jpg

REVEL.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR