The North Face İstanbul Mağazası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,443

endy

LaNd RoVeR SeRiEs III LR L322 - MB W901 - MB R171
Yer
istanbul
Web
www.kurutlu.com
Arkadaşlar

Dünyanın en büyük ve en ünlü doğa sporları malzemeleri üreticilerinden The North Face

İstanbul'da sadece The North Face ürünlerinden oluşan bir mağaza açtı; Mağazayı bizzat gezdim artık Amerika ve avrupadaki bir çok ürünü İstanbul'daki bu mağazada bulabilmek de mümkün.

The North Face - İstanbul

Çırağan Caddesi No:73/ A Beşiktaş İstanbul
Tel : 0 212 236 32 08
Fax : 0 212 321 07 26

www.Fantomspor.com

Mağaza sorumluları arkadaşlar çok ilgili, her türlü bilgiyi alabilirsiniz

Selamlar
Ender

Etiketler

Ynt: The North Face İstanbul Mağazası

Mammut Store gelse North Face'ciler ağzı açık kalacak ama imkansız gibi birşey :smiley:.

Ohzman' Alıntı:
Mammut Store gelse North Face'ciler ağzı açık kalacak ama imkansız gibi birşey :smiley:.

inşallah günün birinde mammut da gelir, marmotta gelir, mountain hardware da gelir

ama unutmamak lazım ilk gelip tabelayı koyanda her zaman 1 adım öndedir

Ya orası öyle de adrenalin'İn shimal'in hatta atlasların filan bile durumlarını biliyoruz.

Tek marka store'ların ne kadar zor iş olduğunun da farkındayız.

Ancak caddede butik Columbia veya Jack Wolfskin mağazası tutuyor şu an bu konseptte. ( Onlar da Türkiye üretim zaten ucuza üretebiliyorlar.)

North Face'in gelen ürünler genelde bir önceki sezon indirimli orta-üst sınıf ürünler. BU da çok normal çünkü 10/11 sezonu Gore-tex pro shell ceketten 100 tane satamazsın tüm Türkiye'de Ekim'de bile getirtsen.

Benim demek istediğim Mammut'un ürün kalitesi North Face'den daha iyi. Tabi Arc'teryx- Mountain Hardware gibi firmalar da var sonuçta ama Outdoor markasının Butik mağazasının Türkiye tutma olasılığı yok sanırım.

Arkadaşlar The North Face yeni Sezon ürünleri The North Face Ortaköy Mağazasına gelmiş, oldukça iyi ara katman ve dış katmanlar mevcut;

Gayet çeşitli ürünler ve modeller getirilmiş

ilgilenecek arkadaşlara duyurulur.

Bu arada Alev Bey çok ilgili ve yardımcı oluyor ziyaret ettiğinizde.

Selamlar

Ender

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler