TezzMertek İstanbul'da (12 - 14 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,653
Ynt: TezzMertek İstanbul'da (12 - 14 Eylül 2008)

13 Eylül Cumartesi akşamı yapılacak Fotoğraf gecesi için Ayasofya önüne yürürken
ist120908323.jpg

Ayasofya önünde ki Forum'dan arkadaşlar ,
ist120908326.jpg

ist120908335.jpg

ist120908336.jpg

Helal diyoruz. 1 günde gezmediğin yer kalmamış neredeyse :smiley: Zaten eksik kalan yerleri de gece tamamlamışsındır. Yalnız yeraltı camiini ilk kez duyuyorum :smiley:

Kapalı Çarşıyı gezmeye fırsatım olmadı hiç.
Bir gün hafta içi 5 günlüğüne gelip tüm müzeleri gezmeye çalışacağım inşallah.

Karaköy iskelesinin paralelindeki sokaktadır. 3 sahabeninde türmesi vardır içinde. Diğer bir tarif ise Karakö Güllüoğluna yüzünü döndüğünde soldaki parkın yanındadır. önünde seyyar satıcılar olur her daim. Karaköyden geçerken bazı arkadaşları çağırıp göstermiştim Mustafa ama herhalde sen ekibin gerisinde idin göremedin.

Murat selam. Hafta içi müzeleri gezmek için geldiğinde müzelere tonla para verme.
Müzekart diye bir şey çıkardılar. 20 YTL'ye İstanbul'daki bir sürü müzeye gidebiliyorsun.
www.muzekart.com adresinde detaylı bilgiyi bulabilirsin.
Sevgiler

Hakan Murat İzmir'de oturuyor. Bizim gece fotoğraf etkinliğimizden bir gün önceki İftarr için geldi. ve bizim için kaldı. Aslında haklısın. Türkiye çapında yaklaşık 300 müze ve ören yerinede bu kartla girilebiliyor.

Hakan Teşekkürler ,
Benim elimde Engelli kişilere özel kart var.
Bu kart sayesinde tüm müze ve ören yerleri bana ücretsiz.
Seni de yanıma refakatçi alırsam sende sebilsin.
;D

Murat aslında daha sonra geldiğinde bun düşünebiliriz. sen gitmek istediğin müzeyi seç yeter. Ben sana anlatırım. Boşunamı öğrendik bunca şeyi ;)

Mezzy' Alıntı:
Helal diyoruz. 1 günde gezmediğin yer kalmamış neredeyse :smiley: Zaten eksik kalan yerleri de gece tamamlamışsındır. Yalnız yeraltı camiini ilk kez duyuyorum :smiley:
Yer altı Camii Değil . Yer Altı Sarnıcı (pardon) Düzeltme

13 - 14 Ocak 2009 Tarihleri arasında yine İstanbul'da idim.

Bu gezim arasında çekmiş olduğum fotoğrafları yine buradan yayınlayayım dedim.

istdenizliankara086.jpg

istdenizliankara087.jpg

istdenizliankara088.jpg

istdenizliankara089.jpg

istdenizliankara090.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR