terrano çamur deneme videosu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kabasakal34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,040

kabasakal34

Ana Kamp
yaklaşık 4-5 dakikalık ufak bi çamur videosu çektim

http://youtu.be/mCDLupQAtZU

aracım standart donanım hiçbir off road takviyesi yoktur. can sıkıntısından bişeler yapalım istedik artık oldumu olmadımı yorum sizin acemiliğimizi mazur görün kendimizce telefonla bişeler yapmaya çalıştık ve zaten ilk videom :D bundan sonrakileri daha profesyonelce hazırlamaya çalışıcam iyi seyirler

Etiketler
Ynt: terrano çamur deneme videosu

kabasakal34' Alıntı:
yaklaşık 4-5 dakikalık ufak bi çamur videosu çektim ancak boyut çok yüksek ve upload edemiyorum geniş alanlı bildiğiniz upload sitesi varmı acaba??

u tube a yükleseniz linki buraya kopyalsanız olmuyormu

Araca kıyamamışsınız belli :smiley:) O araçtan uzun süre kullandım standart donanımla emin olun gezdiğiniz çamurların daha beterinde bile yol alır. ;)

O araçtan uzun süre kullandım standart donanımla emin olun gezdiğiniz çamurların daha beterinde bile yol alır.

Direksiyon gereksiz bir aksesuar ben kullanmıyorum mantığıyla çamur lastiğine hiç ihtiyacı bile olmaz :D

aslında kıymak değil de hazırlıksız bi pozisyonda bi anda aklıma geldi telefonla çekmek yoksa gerçekten çok daha fena yerlere girdim ama hiç aklıma gelmedi video çekiyim diye bu araç bi sürü 50 60 binlik aracı arazide gömer gerçekten çok memnunum arazi performansından lastikleri full gömdüm çamura yılan gibi ön arka kıvrıla kıvrıla çıktı yanımdaki arkadaşlar hayretler içinde kaldı biz ordan nasıl çıktık diye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri