Arkadaşlar herkese selam ve hurmetler.
Off road konusuna yeniyim. bugun nette gezerken daha doğrusu Terranoyu araştırırken siteye rastladım. Çok faydalı bilgilerle karşılaştım ancak forma uzun zamandan beri üye değilseniz ve bütün konuları takip etmemişseniz biraz kafanız karışmıyor değil.
Şimdi geleim sadede. Bi arakdaşın tavsiyesi üzerine nissan terrano 2.4 benzin + lpg li -hem off road amaçlı hemde binek için - almayı düşünüyorum. sizin bu konudaki fikirleriniz deneyimli kullanıcılar olarak benim için önemli.
sorularım şimdi şunlar
1. 93-66 modelleri manuel piyasa fiyatı yaklaşık nedir.
2. kafama göre bi araç bulursam almadan önce nelere dikkat etmem gerek (km si. motor durumu vs vs.?)
3. aldıkta sonra modifiye gereklii mi? gerekli ise neler?
4. parçalrını en uygun fiyata nereden temin edebilir. (ben kayserideyim)
cevap verecek ve katkıda bulunabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Off road konusuna yeniyim. bugun nette gezerken daha doğrusu Terranoyu araştırırken siteye rastladım. Çok faydalı bilgilerle karşılaştım ancak forma uzun zamandan beri üye değilseniz ve bütün konuları takip etmemişseniz biraz kafanız karışmıyor değil.
Şimdi geleim sadede. Bi arakdaşın tavsiyesi üzerine nissan terrano 2.4 benzin + lpg li -hem off road amaçlı hemde binek için - almayı düşünüyorum. sizin bu konudaki fikirleriniz deneyimli kullanıcılar olarak benim için önemli.
sorularım şimdi şunlar
1. 93-66 modelleri manuel piyasa fiyatı yaklaşık nedir.
2. kafama göre bi araç bulursam almadan önce nelere dikkat etmem gerek (km si. motor durumu vs vs.?)
3. aldıkta sonra modifiye gereklii mi? gerekli ise neler?
4. parçalrını en uygun fiyata nereden temin edebilir. (ben kayserideyim)
cevap verecek ve katkıda bulunabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.