Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Henüz bir 4x4 'üm yok ama otomatik vites, 1.3 Terios'u araştırıyorum. Yalnız SX ile DX arasındaki farkı çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. :-\
merhaba gezenbilir ailesine hoşgeldiniz.genel olarak açıklamak gerekirse teriosun sx modeli dx modeline göre biraz daha lükstür. örnek vermek gerekirse gövde rengi tamponlar önlerde otomatik camlar arka koltuklarda koltuk kafalıkları gibi özellikler dx modelinde bulunmamaktadır.ayrıca dx modelinde bulunmayan bir diğer aksesuarda aliminyum alaşımlı jantlardır.yani genel olarak sx modeli aksesuar olarak dx modelinden daha üstündür.ama sağlamlık ve güven açısından bir fark yoktur. terios lu olmak bir ayrıcaklıtır.
Dostum çok teşekkür ederim. Çok yeterli bir cevap oldu. Herhalde daha iyi anlatılamazdı. İlgi ve alakana çok teşekkür ederim. En kısa zamanda TERİOS ' lu olmak dileğiyle iyi günler.