Bende 5 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Ancak servisteki usta bu araçların motorunun çok dayanıklı olduğunu normal bakım ve kullanım şartlarında 1.000.000 km.gidebileceğini söylemişti. Bu nedenle 150 000 de motor yapılmasının mantıkı bir açıklaması yok bana göre.tameray' Alıntı:TERİOS ' çular,
Bu konuyla alakalı başka bilgisi olan arkadaşım yok mu ? Sadece 1 cevap mı ? :-\ ???
tameray' Alıntı:Arkadaşım, 2010 yılı 13 Mayıs itibariyle kendime Terios 1. nesil, ya da eski kasa bir Terios araç aldım. Aracı alalı 5 ay civarı bir süre oldu. Bu zaman zarfında da hiç problem yaşamadım. Bu aracı sadece götüreceğin servisi ya da özel ustanı iyi seçeceksin. Piyasaya kurcalatırsan zaten anlamazlar ya dolayısıyla parçasını da bulamazsın, ağız tadıyla da kullanamazsın. Hepsi bu...
Arkadaşım daihatsu Kore değil, %100 japon'dur. Hatta Japonyanın ilk otomotiv üreticilerindendir.serhat_72_' Alıntı:hayirli olsun aracainiz tameray, 2009 kasim ayinda 1998 dx terios satin aldim, 150 bin km.de, lpg'li, araci ustaya gosterip aldik sozde ancak yag yakmaya basladi ve malesef motoru yaptirmak zorunda kaldim, 870 liraya mal oldu, kartal oto sanayide, fakat usta debriyaj balatasinin da degismesi gerektigini soyledi, kendim de hissediyordum zaten, usta bu aracin kullanim hatasi sonucu bu hale geldigini iyi motora sahip oldugunu soyledi, istisnalar kaideyi bozmaz ama ben bayandan araba aldigima cok pisman oldum, debriyaj balatasıinin da iscilik dahil 300 liraya mal olacagini soylediler, yaptiracagim insallah, ancak buna ragmen cok begenerek biniyorum ve seviyorum araci.. arkadaslarin dedigi gibi aracin yagina suyuna dikkat edip hararet yaptirilmazsa dayanakli araclar, kasasi kore motoru japon kendini ispatlamis bir arac.