Telsiz ve Haberleşme Dergisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali aksoy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,250

ali aksoy

Cep Telefonu yardımcı olur, Telsiz Hayat kurtarır.
Yer
İstanbul , Ankara , İzmir , Bodrum
Web
www.sivilhaberlesme.com
1 OCAK 2011 de Türkiye'de bir ilk oluyor

Telsiz ve Haberleşme Dergisi

• e-dergi çıkıyor , her ay ayrı ve güncel konular
    kullanıcılar için ipuçları
    markalar ve özellikler
    cihazlar , güçler ve performans
    anten , kablo ve konnektörler için ince ayrıntılar
    afet ve acil durumda PMR ile haberleşme
    yasal olmayan telsizler
    kimler hangi telsiz kullanabilir
    en son piyasaya çıkan bilmediğiniz telsizler
    off road ve CB haberleşmesi

Derginin İlk sayı KAPAK mizampajı ve içindekiler için
www.istanbultelsizmerkezi.com adresini ziyaret edebilirsiniz
ücretsiz olarak ekletmek istediğiniz konular için ( sizden gelenler bölümü 25 Aralık gününe kadar açıktır )

saygılarımla
iyi günler dilerim
Ali Aksoy

Etiketler

Ynt: Telsiz ve Haberleşme Dergisi

Günaydın Reha Bey ;

Teşekkürler ,
Bu yapılması gereken bir atılım idi
uzun zamandır konuşuluyor idi,
fakat bir türlü fırsat olmamıştı,
son Ankara görüşmemizde artık bunu hayata geçirelim dedik..

ve sonunda E-Dergi olarak başladık
cumartesi günü , BASIN KANUNUNA göre gerekli yerlere ve

bize destek veren Tüm , Kişi , Kuruluş , Kamu kuruluşlarına, STK ve
Basın kuruluşlarına ve Gazeteci arkadaşlarımıza , ilk yaptırdığımız 500 Adet DVD yi yolladık ( 1.SAYI )
Hatta Telefon ile isteyenler dahi oldu ,

ANKARA'dakileri ben zaten gönderdim Özel Ulak ile

Diğerleri ise Kargo ile gönderildi
Yılbaşından sonra geri kalanı , Abonelere göndereceğiz
Böylece bir eksikliği gidereceğimizi zannediyoruz

çünkü bugüne kadar bildiğiniz gibi çok yazıldı çizildi, atıldı , tutuldu
fakat kanunları ve yönetmelikleri okuyunca ve piyasadakiler ile karşılaştırılınca
eksiklerin ne olduğunu iki yıldır yakından gözlemledik..

tabii bizimle beraber , BTK ve Ulaştıma bakanlığı , Hatta son zamanda KEGM dahi bu konuda
bizim çalışmalarımızı takip ederek piyasada bazı hamlelere giriştiler,

fakat olmayan kanunlar ve maddeler ile ( hocalarımızın dediği gibi..Kanunda VİRGÜLün yeri ) ile bu işin olmayacağını biz anladık
onun için piyasa araştırmaları ve diğer çalışmalarda ( ACİL durum ve AFET ) şu ana kadar yaptıklarımızda ise ...

Son noktaya gelindi ( birileri arkamızdan atıp tutsada ) her an çalışır bir VATANDAŞ AFET veACİL durum HABERLEŞMESİ ni meydana çıkardık ... bu da bizim için yeterlidir.

Kimseden ( DEVLET dahil ) destek almadık , Kimseye gebe değiliz , kimseye borcumuz yok
çünkü bu işi yapanlar ( Bizler ) kimseden tek kuruş destek almadan bu işi ALNIMIZIN AKI ile ( kendi cebimizden ) masraf ve araştırma yaparak bitirdik..
( Birileri sürekli önümüze ENGEL KOYMAYA ÇALIŞSADA )

PİLOT bölge İSTANBUL idi ...ve bunu başardık.. ( 2861 NOKTA nın )
İSTANBUL AFET ve ACİL DURUM , EL TELSİZİ SİMPLEX HABERLEŞME RAPORU var...

yıllardır kanunlar ve yönetmeliklerin içinde olduğumuz için ve
insanların kişisel haklarını ezmemek için gayret sarfettiğimizden

kişilerin zaten az olan teknik bilgilerini biraz artırarak ,
onları ellerindeki tüm imkanları kullanmaları ve teknolojinin nimetlerinden
kanunların çerçevelediği sınırlar içinde
huzurlu bir iletişim sağlamalarına yol göstermeye çalışıyoruz..

( Özelllik ile Tüm Türkiye genelinde , PMR 8. KANALI boşaltma çabamız gibi )

Konuyu biraz uzattım , onun için herkesden özür dilerim , kusura bakmayın ,
en azından Tüm Gezenbilir üyelerinin ne yaptığımızı bilmelerini istedim.

İlginize Teşekkür ederim
Görüşmek üzere
Saygılarımla
Ali Aksoy

ALi abi saygılar
73's

Bence Ulaştırma Bakanlığına bir dilekçe yazıp pmr lerin bazı frekanslarını afet haberleşmesinde kullanılmak üzere (stk'lar çapında bunlar arama kurtarma dernekleri olabilir) tahsis edilmesini ve bazı cihazların kullanılmasına izin verilmesi konusunda dilekçe verseniz bence gayet güzel olur.

çalışmalarınızda başarılar dilerim..

73's

alı by dergınızı bakırkoy de aradım gazetecı ve kıtapcılarda yok nerde ve kımde bulabılecegımı bana bu konuda yardıcı olursanız sevınırım bırde dergınızı daha ıyı tanıyabılmemız ıcın kapak resmını koyarsanız o dahada ıyı olur saglıcakla kalın.

yasar arıf baskı' Alıntı:
alı by dergınızı bakırkoy de aradım gazetecı ve kıtapcılarda yok nerde ve kımde bulabılecegımı bana bu konuda yardıcı olursanız sevınırım bırde dergınızı daha ıyı tanıyabılmemız ıcın kapak resmını koyarsanız o dahada ıyı olur saglıcakla kalın.

Yaşar bey ;

Günaydın , Telsiz ve Haberleşme dergisini
Elektronik olarak hazırlandı ( PDF ) ve 500 adet
gönderilmesi gereken yerlere gönderildi

Aylık olarak yayınlamak uygun olacaktı diye düşünüldü , fakat maliyet ve dizgi zaman aldığı için
bu konunun web sitesinin bir bölümünün şifreli hale getirilerek halledilebileceği ve böylece bu işin daha rahat ve güncel olabileceğini düşündük

www.istanbultelsizmerkezi.com web sitesinin şifreli bölümleri bu dergiye abone olan telsiz kullanıcılarına açıktır.

saygılarımla
Ali AKSOY

ali aksoy' Alıntı:
Yaşar bey ;

Günaydın , Telsiz ve Haberleşme dergisini
Elektronik olarak hazırlandı ( PDF ) ve 500 adet
gönderilmesi gereken yerlere gönderildi

Aylık olarak yayınlamak uygun olacaktı diye düşünüldü , fakat maliyet ve dizgi zaman aldığı için
bu konunun web sitesinin bir bölümünün şifreli hale getirilerek halledilebileceği ve böylece bu işin daha rahat ve güncel olabileceğini düşündük

www.istanbultelsizmerkezi.com web sitesinin şifreli bölümleri bu dergiye abone olan telsiz kullanıcılarına açıktır.

saygılarımla
Ali AKSOY
alı by bılgılendırmenıze tesekkurler ama gonul ısterdıkı elımızın altında bır kıtap veya dergı bulunsun basımızın sıkıstıgında bakabılmek ıcın ıyı olurdu dıye sununuyordum dergıyı cıkaranlara okuyanlara hayırlı ugurlu olsun derım hosca kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR