Telekom'dan Satılık Araçlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nkurtkaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,153
Ynt: Telekom'dan Satılık Araçlar

Nejat istenilen fiyata ne bakıyorsun verilene bak :smiley:

Hüsoff 90 satıcak tdi klimalı , heryeri disk 35 e filan

Etiketler

turşusunu kursunlar o zaman. altı üstü defender değil mi. 98 model arabaya 30-35 bin verilir mi. bence 15 + kdv gibi gidecek..

Birde alınan araçlara hiç mi bakım yapılmayacak, döşemeler, boya-kaporta + ilaveler bunlarda epeyce bir maddi bütçe gerektiyor.

Birde anlamadığım bir şey var, martta yapılan telekom satışında 10.000 TL muaammen bedelleri olan araçlar ne oldu da bu kadar yükseklere çıkarıldı.

Bence ihalede satılmasın diye uğraşıyolar, satılamayıp birilerinin bunları pazarlık usulü alınması için yapıyor olabilirler.

Bu ihalelerden 2 araç almış ve bir çok alınmış aracı gören bir insan olarak söylüyorum.... Bu satılan araçlara kullanmak isteyen (piyasada binici denir) binici,bu araçların mekanik ve motorlarına harcayacağı rakam 5 000 tl altına düşmezzzzzzzzzzzzzz......

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
Bu ihalelerden 2 araç almış ve bir çok alınmış aracı gören bir insan olarak söylüyorum.... Bu satılan araçlara kullanmak isteyen (piyasada binici denir) binici,bu araçların mekanik ve motorlarına harcayacağı rakam 5 000 tl altına düşmezzzzzzzzzzzzzz......

selamlar

KDV siyle 24.000 TL yi bulacak olan araca birde 5000-6000 arası masraf düşünülürse araç geldi 30.000 TL ye.

Telekom bu işin bence ticaretine başlasın, bu raçalrdan kurtulmaya mı çalışıyor yoksa para kazanmaya mı anlamış değilim.

Herkese hayırlı olsun o halde.

Saygılar.

Arz talep dengesi. Araçların alıcısı oldukça fiyat düşmez. Benim katıldığım bir ihalede 10 bni TL civarında muhammen bedel ile ihaleye çıkan bir 98 model 300Tdi ihalede son 27,150 TL teklif aldı. İhale bu işin ticaretini yapan birisinin uhdesinde kaldı. İhaleye girebilmek zevkli olurdu bence.

nkurtkaya' Alıntı:
Arz talep dengesi. Araçların alıcısı oldukça fiyat düşmez. Benim katıldığım bir ihalede 10 bni TL civarında muhammen bedel ile ihaleye çıkan bir 98 model 300Tdi ihalede son 27,150 TL teklif aldı. İhale bu işin ticaretini yapan birisinin uhdesinde kaldı. İhaleye girebilmek zevkli olurdu bence.

ihaleye girmekte sorun yok.. 300 TL'ne bakar... mühim olan araç sende kalır mı? kalırsa da, kaçta kalır... bu rakamlarla bu araçların alınabilir seviyesini geçtiğini düşünüyorum.

Defender'ın 91 modeli ile 98 modeli arasında fark yok. üzerinden çıkacak TDI motor da süper sağlıklı çalışır halde olmayacak. Şanzıman yine LT77 olacak. 25 kağıda ihaleden 300TDI Def 110 alıp toplamaya çalışmak yerine, ucuza durumu düzgün bir düz dizel alınıp sıfır Puma takmak daha mantıklı... aynı paraya sıfır aracınız olurdu. di mi?

yine de almak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

nkurtkaya' Alıntı:

Demek oluyor ki bu ihale daha da yüksek rakamlara ulaşacak, dediğiniz gibi girecek olanlar için eğlenceli olabilir.

edaghan' Alıntı:
ihaleye girmekte sorun yok.. 300 TL'ne bakar... mühim olan araç sende kalır mı? kalırsa da, kaçta kalır... bu rakamlarla bu araçların alınabilir seviyesini geçtiğini düşünüyorum.

Defender'ın 91 modeli ile 98 modeli arasında fark yok. üzerinden çıkacak TDI motor da süper sağlıklı çalışır halde olmayacak. Şanzıman yine LT77 olacak. 25 kağıda ihaleden 300TDI Def 110 alıp toplamaya çalışmak yerine, ucuza durumu düzgün bir düz dizel alınıp sıfır Puma takmak daha mantıklı... aynı paraya sıfır aracınız olurdu. di mi?

yine de almak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

91 Defender ile 98 Defender arasında fark var.

94 ve sonrası Defender'larda Hidrolik direksiyon, 4 tekerlek disk fren, RN380 şanzıman ve 24 freze akslar standart :smiley:. Evet motorlar bakım ister ama bu araçların üzerinde Warn vinç ve bazılarında şnorkel de mevcut. Yani yürür vaziyette bir araç için gerekli tek şey 4 adet çamur lastiği, gerisi herkesin hayaliyle ve bütçesiyle sınırlı :smiley:

300 TL teminat ile SADECE ve SADECE 1 araca teklif verebilirsin ki işin ticaretini yapanlar o aracı sana bana bırakmaz. 21 araç için de teminat yatıramayacağıma ve 1 taneden fazlasının uhdemde kalma riskini göze alamayacağım için uzak durmak zorundayım :(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-tdi-motorlu-herseyi-ile-sifir-emsalsiz-defender-1987-askin-jee-31237137/detay

para olsa, bu olsun.... uğraşmayayım... gördüğümü alayım isterim.

edaghan' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-tdi-motorlu-herseyi-ile-sifir-emsalsiz-defender-1987-askin-jee-31237137/detay

para olsa, bu olsun.... uğraşmayayım... gördüğümü alayım isterim.

O rakama çıkabilecek olsam daha da güzeli var ama... 110 SW 5 kapı, rollgace (içerden) ön arka ARB, 2" yükseltme (yay+amortisör), tüp tampon, vinç, şnorkel, ilave sürüş ve sis farları, tels,z, müzik sistemi, sub-woofer, tavan sepeti, elektrikli camlar, rezistanslı ön cam, merkezi kilit, ısıtmalı Disco koltuları (ön), mekanik ve kaporda çok iyi, motor 40 binde Turbo dizel.

gokhanlro' Alıntı:

selamlar
Bu ihalerden araç almak pek kolay değl galiba? Uğraşmak lazım..Her arac ayrı teminaat olayı gibi.. Araç 15+kdv+5(bakım Bedeli) Piyasadn almak daha cazip..

El birliğiyle aramızda para toplayalım, iahaleye girelim, aracı alalım, günlere böleriz hepimiz bineriz.

:D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.